• Czytali? Autor: leser1 [5.184.207.*]
    https://www.parkiet.com/medycyna-i-zdrowie/art41560301-rynek-traci-wiare-w-medicalgorithmics
  • Re: Czytali? Autor: ~Bar [79.184.226.*]
    A możesz skopiować tutaj ten tekst dla tych , którzy nie mają subskrypcji...
  • Re: Czytali? Autor: akcjoinm [37.30.18.*]
    nie stać cię na 49 zł ?
  • Re: Czytali? Autor: ~Nowicjusz [188.146.250.*]
    Jako akcjonariusze MDG, po ostatnich spektakularnych wyczynach biznesowych naszej perełki musimy teraz liczyć się z każdym groszem:-) 49 zł to prawie wartość 3 akcji MDG:-)
  • Re: Czytali? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-12-11 o godz. 12:15 leser1 napisał(a):
    > https://www.parkiet.com/medycyna-i-zdrowie/art41560301-rynek-traci-wiare-w-medicalgorithmics

parkiet to taka analiza wsteczna zawsze skuteczna.
    Szkoda, ze nie napisali tego wtedy, gdy inni - choćby na Bankierze - nie wierzyli już w dalsze wzrosty i byli posądzani o manipulacje tylko dlatego że na forum dotyczącym spółki wyrażali własne zdanie. Jakoś wtedy PARKIET siedział cicho.

Ale teraz, skoro napisał to PARKIET, to oni oczywiście nic nie manipulują - i dopiero teraz można sprzedawać, tak? gdy oni już sprzedali?
  • Sandman76 Autor: ~piracik [62.197.152.*]
    Powiem kolego ,że nie spodziewałem się takiego posta z twojego pióra....:):):)
    Zgadzam się z 100%

A paziowi Laserowi życzę zdrówka bo każdy rozsądny inwestor wie o co chodzi z Sferą czy Parkietem:):):)

Widać ,że skup nie idzie jak zaplanowano wiec kilka złoty poszło na szkalowanie spółki.
    Przykro tylko się patrzy ,że to wszystko dzieję się za aprobatą zarządu.

Już nie mogę się doczekać jak znów bedą robić spotkania z inwestorami jak będą opychać akcje w 2025r już mam taki zestawik pytań do Gamrota przygotowany że spadnie z krzesła...:)

Swoją drogą Parkiet swoje,a PB swoje....PARODIA:)

• Re: Sandman76 Autor: leser1 [46.134.108.*]
    Jak pisali dobrze to byli dobrzy, jak piszą nie za bardzo to są źli.
    Hahaha
    I nie jestem paziem. Inwestuję własną kasę i na tej spółce zarobiłem bardzo dobrze. Trzeba było czytać ze zrozumieniem a nie zaklinać rzeczywistość.
    Ja tu dalej widzę 12 złotych w przyszłym roku na wiosnę.
  • Re: Sandman76 Autor: ~Miki [31.10.136.*]
    A te 12 złotych to z tych czytań ze zrozumieniem ? Śmiało możesz dzisiaj sprzedać jasnowidzu, bo na wiosnę możesz stracić znacznie więcej.
  • Re: Sandman76 Autor: ~Ihaaaaa [46.134.87.*]
    Gamońrot na co ma ci odpowiedzieć ?? Jak on co powie to się spółka xxxxxxx, pojęcie ma ale o niczym
  • Re: Czytali? Autor: akcjoinm [37.30.18.*]
    ale technik-at nie traci wiary i widzi wsparcie od 39 zł hahahahaha

Autor: technik-at [85.221.134.*] 2023-08-17 09:27
    Opublikowano przy kursie:  39,50 zł , zmiana od tamtej pory: -54,15%
    ok 39 ładne wsparcie na 4h
    więc można zacząć zbierać im bliżej wsparcia
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać