• Olefiny na gorąco Autor: ~News [94.240.0.*]
    https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/orlen-wstrzymuje-slynna-inwestycje-olefiny-iii-daniela-obajtka-st8217254
  • Re: Olefiny na gorąco Autor: ~Marek [89.75.144.*]
    Jak zwykle: dość dramatycznie brzmiący komunikat jest okazją do wykonania uskoku ceny, przestraszenia niektórych niezorientowanych i korzystnego dokupienia akcji. Już to mieliśmy przy okazji sprawy Ławicy :-) A prawdopodobnie ATREM jeszcze skorzysta na tej Nowej Chemii. Oczekujemy szybkiego ustosunkowania się Prezesa do tego komunikatu...
  • Re: Olefiny na gorąco Autor: ~PlastikFantastik [37.30.34.*]
    Ustosunkował się miesiąc temu na wieści o właściwie prewnym zawieszeniu Olefin III- inwestor zwiększył zakres prac o 5 procent.
  • Re: Olefiny na gorąco Autor: ~Marek [89.75.144.*]
    No właśnie! To było miesiąc temu - niektórzy widać już nie pamiętają, a inni nawet chcą, aby tamci nie pamiętali:-)
    Jeden z drugim może się zacząć śmiać, ale liczyłem na tąpnięcie rano ok. 15 procent. Teraz nie zdziwię się górnym widłom na koniec sesji, gdy paru mądrzejszych i zasobniejszych w gotówkie zacznie liczyć. Akurat dzisiaj rano tąpnął też sam Orlen i była okazja do zakupów, więc trzeba trochę zaczekać na ruch i tutaj. Ja w każdym razie dobrałem ok. 1000 a koszyczek jeszcze pełen nie jest...
    Jupi! Dziesięć dużych baniek ojrasków z KPO klepnięte przez Komisję!
[x]
ATREM -1,20% 57,70 2026-06-01 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.