Zapraszam na Oszukani przez Petrolinvest. Tym razem zajmujemy się spółką Kazakhstancaspishelf, której aktywa w "niewyjaśniony" sposób znalazły się w Geo Energy Group.
Tak dla waszej informacji, ktoś próbuje zalogować się na mój profil Oszukani przez Petrolinvest z miejsca oddalonego o kilka tysięcy kilometrów. Może się zdarzyć, że profil zostanie przejety. Poza tym wszystkie strony internetowe, należące pośrednio do Petrolinvest przestały nagle funkcjonować. Jest to dla mnie dowód na próbę zatajenia informacji w celu defraudacji naszych pieniędzy.
Dnia 2024-12-10 o godz. 15:11 ~AkcjonariuszPetrolin napisał(a): > Tak dla waszej informacji, ktoś próbuje zalogować się na mój profil Oszukani przez Petrolinvest z miejsca oddalonego o kilka tysięcy kilometrów. Może się zdarzyć, że profil zostanie przejety. Poza tym wszystkie strony internetowe, należące pośrednio do Petrolinvest przestały nagle funkcjonować. Jest to dla mnie dowód na próbę zatajenia informacji w celu defraudacji naszych pieniędzy.
//////// zgłoś to FB oni są wyczuleni na takie kwestie. Skąd masz te wiadomości i co radzisz nam zrobić? Czy sam wybierasz się do prokuratury?
Jest taki profil na Facebooku: Oszukani przez "pewien kantor internetowy". Ludzie wymieniali się tam swoimi doświadczeniami. Wielu pisało do gazet. Ludzie zasypali KNF i służby ścigania przestępczości zorganizowanej zgłoszeniami. W prokuraturze było tyle zgłoszeń, że CBA weszło do siedziby firmy. My musimy podjąć takie samo działanie. Nie wiem ilu jest akcjonariuszy, ale wszyscy muszą podjąć jakieś działania.
no to ja ci powiem że wszyscy nie podejma działań, poza tym według mnie to powinno być skoordynowane przez prezesa czy radę PAM, przecież po to jesteśmy tam zrzeszeni żeby wspołnie działać a tak juz poza wszystkim to chyba najlepiej umówic spotkanie z Prokuratorem Generalnym czy prokuratorem Krajowym i nagłośnic sprawę.
Gazety to nasza pierwsza linia, co by nie było, ludzie piastujący stanowiska w zarządzie spółki byli osobami publicznymi. Dla pismaków będzie pożywką, jeśli okaże się że niektóre osoby nie są takie biedne, jakimi z siebie zrobiły.
Prezes już raz storpedował konkretne działania.Gdy obecny prezes RN Piotr chciał w 2020 r .ściągnąć informacie za parę groszy z Kazachstanu
Oburzony twierdził że w zębach nam wszystko przyniosą i on to gwarantuje,miały wrócić do nas farmy wiatrowe ,emba i co z tego wyszło nic.
Słychać tylko pojekiwania a to żaba,a to krok,a to ambasador,prokurator,sędzia ,od 4 lat ani jednego konkretu ,jak taki człowiek może spojrzeć w lustro i co tam widzi ?
Dnia 2024-12-10 o godz. 15:55 ~AkcjonariuszPetrolin napisał(a): > Jest taki profil na Facebooku: Oszukani przez "pewien kantor internetowy". Ludzie wymieniali się tam swoimi doświadczeniami. Wielu pisało do gazet. Ludzie zasypali KNF i służby ścigania przestępczości zorganizowanej zgłoszeniami. W prokuraturze było tyle zgłoszeń, że CBA weszło do siedziby firmy. My musimy podjąć takie samo działanie. Nie wiem ilu jest akcjonariuszy, ale wszyscy muszą podjąć jakieś działania.
////////// słuszna uwaga. Konsolidację działań i większe zaangażowanie akcjonariuszy proponuje sam zarząd napotykając na ścianę w prokuraturze i sądach
Wszystkie informacje mam z internetu plus raporty spółki. Na początku musieli pisać prawdę, bo zabiegali o kapitał. Komunikaty ESPI nie są jednak napisane klarownie, żeby dojść do prawdy trzeba trochę spędzić przed kompem.