• Polska Tesla Autor: ~Rafał [89.64.46.*]
    Przecież my tu mamy do czynienia z polskim odpowiednikiem Tesli. A prezes biomass jest moim zdaniem wizjonerem daleko przekraczającym poziom Elona Muska. Jak ludzie to zrozumieją to kurs wystrzeli w kosmos! Szpitale modułowe, wodorowe silniki do motorówek, badania nad pojemnymi bateriami, kontakty biznesowe na najwyższym poziomie. Trump jeden z pierwszych telefonów wykonuje właśnie do szefa Biomass, bo wie , że niedługo to będzie kapitał większy od Aplla Googla i Nvidii razem wziętych. Czy Wy tego nie widzicie?
  • Re: Polska Tesla Autor: ~Wybawcotymoj [83.30.196.*]
    Ja sobie wydrukuje tego posta i oprawie w ramkę.
  • Re: Polska Tesla Autor: ~Rj [46.134.37.*]
    Tak tak. Ja też słyszałem, Muhammad bin Raszid Al Maktum zapraszał do rozmów prezesa Biomassy. Ustalalenia były o stworzeniu oddziału firmy w ZEA a dokładnie w Dubaju i Abu Zabi. To jest gość
  • Re: Polska Tesla Autor: ~Wybawcotymoj [83.30.196.*]
    Totalnie inaczej wyobrażałem sobie tę firmę. Myślałem że oni znają się jedynie na sadzonkach chwastów drzewnych. Teraz się trochę zniechęciłem czy mnie stać na te akcje, ja tylko w śmieciowe spółki inwestuje
  • Wojsko! Autor: ~reinman [178.202.191.*]
    Jak nie drzewka, jak nie magazyny energii to może cos z wojskiem?
    Bep miał certyfikaty Nato i mógłby teraz pociągnąć ten temat bo jest dobry klimat na obronność

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-zwiekszenie-zdolnosci-produkcyjnych-amunicji-w-polsce-rzad-p,nId,7859400
[x]
BIOMASS -3,32% 0,16 2025-11-07 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.