Przecież my tu mamy do czynienia z polskim odpowiednikiem Tesli. A prezes biomass jest moim zdaniem wizjonerem daleko przekraczającym poziom Elona Muska. Jak ludzie to zrozumieją to kurs wystrzeli w kosmos! Szpitale modułowe, wodorowe silniki do motorówek, badania nad pojemnymi bateriami, kontakty biznesowe na najwyższym poziomie. Trump jeden z pierwszych telefonów wykonuje właśnie do szefa Biomass, bo wie , że niedługo to będzie kapitał większy od Aplla Googla i Nvidii razem wziętych. Czy Wy tego nie widzicie?
Tak tak. Ja też słyszałem, Muhammad bin Raszid Al Maktum zapraszał do rozmów prezesa Biomassy. Ustalalenia były o stworzeniu oddziału firmy w ZEA a dokładnie w Dubaju i Abu Zabi. To jest gość
Totalnie inaczej wyobrażałem sobie tę firmę. Myślałem że oni znają się jedynie na sadzonkach chwastów drzewnych. Teraz się trochę zniechęciłem czy mnie stać na te akcje, ja tylko w śmieciowe spółki inwestuje
Jak nie drzewka, jak nie magazyny energii to może cos z wojskiem? Bep miał certyfikaty Nato i mógłby teraz pociągnąć ten temat bo jest dobry klimat na obronność