wiedziałem że cie tu gdzieś widziałem !!!! co tam ty i ta twoja klika. Lepiej powiedz jakie masz plany na Fotovolta i 1 solucion? widzę że coś się święci !!! na 60 groszy to tu sobie poczekasz !!!
Dalej jestem i pozostanę mam plan 1000% na tą spółkę. Fotovolt jest jak na razie zapomniany, wyniki 14.08 więcej wyjaśnią. Już taką mam mentalność kupuję i czekam 2-3 lata nie miotam się w boksie. tak samo miałem z Mirbudem czy tauronem mam teraz
Masz rację, to forum o 3RG i właśnie dlatego dzielę się tu swoim podejściem inwestycyjnym, które obejmuje także kontekst i porównania z innymi spółkami, jak Fotovolt czy Mirbud. Każdy inwestor działa inaczej ja inwestuję długoterminowo i czekam na wyniki oraz rozwój sytuacji, dlatego odniesienia do innych moich inwestycji mają dla mnie sens. Szanuję różne podejścia, ale dzielenie się doświadczeniem z innymi spółkami może też rzucić światło na strategię wokół 3RG. Pozdrawiam i powodzenia w inwestycjach!
Znam typa. Zawieszony na fotovolcie na haku z którego dłuuuuuuugo nie może zejść. Spółka mało płynna. Nagania wszędzie gdzie się da. Unikać trola i tyle. Zwykły szczur :)