• shittest, czyli... Autor: ~miron [83.13.42.*]
    ... sprawdzanie kto za ile odda i ile wytrzyma napięcia. Następne info panowie pod koniec sierpnia, a teraz najprawdopodobniej kiszonka. POd koniec sierpnia będzie tak jak po WZA - albo rakieta, albo wodospad:) Moja rekomendacja - "trzymaj" i "dobieraj" jak spadnie do 0,3. Ktoś ma inne ciekawe obserwacje?

PS. Nie sprzedałem ani jednego papierka. Tak jak mówiłęm, czekam na 1 zł, albo przybijam na ścianę:)
  • Re: shittest, czyli... Autor: ~bobik [79.184.222.*]
    popieram..nie oddam ponizej 1zł... Zbyt cenny jest dla mnie ten papier...
    Ale spokojnie. Sądzę że jutro wrócimy do wzrostów
  • Re: shittest, czyli... Autor: ~demo [89.171.19.*]
    W najbliższym czasie powinno być jeszcze info o zmianie na układ. A będzie na pewno.
    Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: shittest, czyli... Autor: ~west [77.112.178.*]
    tak wlasnie... dobre okreslenie shittest ;)

co on przyniosl? gotowosc leszczy do wywalenia 1 mln papiera. zle to wrozy dystrybucji i upakowaniu leszczyzny w akcje, brak zbudowanego popytu na tych poziomach...

jezeli natomiast mamy akumulacje papiera wsrod grubasow, wskazuje na mozliwosc odbioru papiera sposrod lekliwych przy jakiejkolwiek okazji.

swoja droga ciekawe ile papiera jest w wolnym obrocie
  • Re: shittest, czyli... Autor: ~andreas [79.184.222.*]
    Panowie! Było ciężo.. ale ufff teraz tylko lepiej moze byc... podziękujmy leszczom...
  • Re: shittest, czyli... Autor: ~pred [195.136.30.*]
    jutro totalna zwała, ufff

chciałem kupic farbe i pomalowac pokój a tak wytapetuje :D:D:D:D i wam tez tak radze :D:D:D:D:D
  • Re: shittest, czyli... Autor: ~krosnianin [88.156.225.*]
    czytam wasze posty i smiac mi sie chce......skoro nie macie robic co z sianem to mi oddajcie....ludzie jaki uklad?!!!!!!!!!!!!?wycofka akcji z gieldy!!!!!!!!!!!!!a pozniej placz ,ale nie szkoda mi was..........trzeba byc niespelna rozumu zeby akcje po tej cenie kupowac...rozumiem tych co kupili ponizej 10 gr ale reszta to debile!!!!
  • Re: shittest, czyli... Autor: ~miron [93.105.209.*]
    hm, pięciu chętnych na ponad pół miliona papierów (czyli każdy średnio po 130tys papierów) i pięćdziesięciu sprzedających zaledwie milion (czyli każdy średnio po 20tys)... Co wam to mówi?

Odpowiedzi:

A: leszcze sprzedają grubym
    B: leszcze sprzedają idiotom, którzy wzięli kredyty pod zastaw domu i chcą kupić po 130 tys akcji upadającej spółki
    C: jeszcze nie wiadomo, o co chodzi.

Smsy o treści a, b lub c proszę wysyłać pod numer 7359 (10,99 + 22%vat):D
  • Re: shittest, czyli... płacz i zgrzytanie zębów Autor: ~miron [93.105.209.*]
    wracamy na rynkowy poziom:) jutro będzie wiadomo za ile groszy warto dobierać, jeśli w ogóle:)
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.