... sprawdzanie kto za ile odda i ile wytrzyma napięcia. Następne info panowie pod koniec sierpnia, a teraz najprawdopodobniej kiszonka. POd koniec sierpnia będzie tak jak po WZA - albo rakieta, albo wodospad:) Moja rekomendacja - "trzymaj" i "dobieraj" jak spadnie do 0,3. Ktoś ma inne ciekawe obserwacje?
PS. Nie sprzedałem ani jednego papierka. Tak jak mówiłęm, czekam na 1 zł, albo przybijam na ścianę:)
co on przyniosl? gotowosc leszczy do wywalenia 1 mln papiera. zle to wrozy dystrybucji i upakowaniu leszczyzny w akcje, brak zbudowanego popytu na tych poziomach...
jezeli natomiast mamy akumulacje papiera wsrod grubasow, wskazuje na mozliwosc odbioru papiera sposrod lekliwych przy jakiejkolwiek okazji.
swoja droga ciekawe ile papiera jest w wolnym obrocie
czytam wasze posty i smiac mi sie chce......skoro nie macie robic co z sianem to mi oddajcie....ludzie jaki uklad?!!!!!!!!!!!!?wycofka akcji z gieldy!!!!!!!!!!!!!a pozniej placz ,ale nie szkoda mi was..........trzeba byc niespelna rozumu zeby akcje po tej cenie kupowac...rozumiem tych co kupili ponizej 10 gr ale reszta to debile!!!!
hm, pięciu chętnych na ponad pół miliona papierów (czyli każdy średnio po 130tys papierów) i pięćdziesięciu sprzedających zaledwie milion (czyli każdy średnio po 20tys)... Co wam to mówi?
Odpowiedzi:
A: leszcze sprzedają grubym
B: leszcze sprzedają idiotom, którzy wzięli kredyty pod zastaw domu i chcą kupić po 130 tys akcji upadającej spółki
C: jeszcze nie wiadomo, o co chodzi.
Smsy o treści a, b lub c proszę wysyłać pod numer 7359 (10,99 + 22%vat):D