• Nurek na wydechu Autor: ~Zext [212.109.144.*]
    Bul bul bul
    Tylko tyle peo umie.
  • Re: Nurek na wydechu Autor: cognac [31.94.64.*]
    Dnia 2024-12-09 o godz. 14:05 ~Zext napisał(a):
    > Bul bul bul
    > > Tylko tyle peo umie.

Ciekawe gdzie wypłynie...
    Możliwe, że w jaskini bez wyjścia, zaczerpnie powietrza i będzie szukał drugiego dna, zeby sie odbic, a brzeg wysoki...
  • Re: Nurek na wydechu Autor: ~niedźwiadek [185.172.210.*]
    Zamiast wypłynąć , znowu dał nurka. Czekam na 140 zł, a może i niżej. Proszę pamiętać, gdy pojawi Trump , przewidywalność giełdy światowej czyli NYSE jest nie do przewidzenia.
    Dnia 2024-12-11 o godz. 13:21 ~niedźwiadek napisał(a):
    > Zamiast wypłynąć , znowu dał nurka. Czekam na 140 zł, a może i niżej. Proszę pamiętać, gdy pojawi Trump , przewidywalność giełdy światowej czyli NYSE jest nie do przewidzenia.

Nurek już łyka wode od czasu do czasu... To nie jest normalne zachowanie na akcjach banku, ktory ma - według wskaźników, oraz analityków - całkiem solidne podstawy do wzrostów. No i nie jest to uklica, która to powoduje...

Ja mam nadzieje, że przy Trumpie NYSE bedzie raczej w pozytywnym nastroju, bo poprzednia ekipa nic dobrego anikonkretnego nie zrobiła, a kandydatka demokratów na prezydenta USA to była ciezka pomyłka i kompromitacja, do tego coraz mniej ogarniajacy prezydent Biden, swwoja droga przez lata dobry i szanowany poityk, Ale, jak uczy życie, niczego nie da sie przewidzieć, bo jest zbyt wiele czynników wpływających na ekonomię.

Na ile mi wystarczy cierpliwości do PEO juz sam nie wiem...
    Może aby poprawić swoja pozycję PEO powinien zakupic powazny pakiet akcji CPS, który strzela w górę,
    wtedy i podciągnie cene swoich... :)

• Re: Nurek na wydechu Autor: ~WsiowyGłupek [15.220.65.*]
    Następny dołek 125-130. Nie mogę się doczekać.
  • Re: Nurek na wydechu Autor: ~Bafet [31.182.255.*]
    Czekam na wynik 2 cyfrowy i dokupuję pod korek.
  • Re: Nurek na wydechu Autor: ~Gbaka [193.17.174.*]
    I się nie doczekasz
  • Re: Nurek na wydechu Autor: ~Bafet [91.224.144.*]
    Zobaczymy, miśki nie bez powodu trzymają walor pod wodą, zagranica zarobiona od 22', systematycznie realizuje zyski i wytrzepuje drobnicę. Jak zejdzie poniżej 130 pln uruchomią się kolejne automaty i będzie na czerwono. Chętnie dokupię bliżej 100 pln. Dywidenda za 24' wyszłaby pod 15% brutto. Jedyne co niepokoi to uśmiechnięta koalicja i ten rząd nieudaczników. Zawsze mogą coś wywinąć, a PEO niestety jest SSP
    Zbliża się koniec roku, ostatnia sesja do rozliczenia podatku przypada na 23 grudnia 2024r. To właśnie dla optymalizacji podatkowej cena może jeszcze spaść. Jeśli tak się stanie , warto wtedy kupić tańsze akcje. Przy cenie w granicach 135- 140 zł , w styczniu 2025 można będzie szybko zarobić około 5%. AMEN.
    Spada szybciej niż przypuszczałem i to cały WIG-20. Czyżby wychodziła zagranica ?. Jeżeli tak, to zobaczymy osłabienie złotego za 2 ,3 dni Robi się bardzo ciekawie.
    Giełda w Stanach zanurza się jak nurek na bezdechu.. W tle stopy procentowe. Jutro Pekao znowu zejdzie poniżej 140 zł
  • Re: Nurek na wydechu Autor: ~Gbaka [193.17.174.*]
    Super dokupię po taniosci
  • Re: Nurek na wydechu Autor: ~WsiowyGłupek [15.220.65.*]
    Wyżej jak 130, nie kupuję.
  • Re: Nurek na wydechu Autor: ~krazinski [83.27.141.*]
    A czy są w ogóle perspektywy, żeby w przyszłym roku kurs był powyżej 130 zł?
    Dnia 2024-12-18 o godz. 21:42 ~niedźwiadek napisał(a):
    > Giełda w Stanach zanurza się jak nurek na bezdechu.. W tle stopy procentowe. Jutro Pekao znowu zejdzie poniżej 140 zł

Z łezką w oku, wygląda, że na haku na koniec roku...
    Ale - co ma wisieć nie utonie... ;)
[x]
PEKAO -2,30% 203,80 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.