• TETA Autor: ~Niezorientowany [88.199.31.*]
    Proszę Państwa, nie jestem zbyt zorientowany, ale wydaje mi się, że ktoś skupuje powoli akcje Tety. Robi to wolno, aby nie podbić kursu. Proszę o opinie.
  • Re: TETA Autor: ~bak [89.238.19.*]
    A ja jestem bardzo zorientowany, bo kupowalem te akcje w dniu debiutu i to samo widziałem jak akcje były po 25zł. potem urosły do 29 zł.
  • Re: TETA Autor: ~Ąnd [217.17.37.*]
    Dnia 2009-07-21 o godz. 14:55 ~bak napisał(a):
    > A ja jestem bardzo zorientowany, bo kupowalem te akcje w
    > dniu debiutu i to samo widziałem jak akcje były po 25zł.
    > potem urosły do 29 zł.

Jeśli miałem akcje Tety od czasu debiutu, a nie sprzedałeś ich przy końcu hossy to nie jesteś zorientowany

Pozdrawiam

• Re: TETA Autor: ~mm [192.165.213.*]

http://bossa.pl/analizy/fundamentalne/sektory/sektorowa_af-informatyka_1q2009.pdf
  • Re: TETA ... Teta w Mercedesie Autor: ~zumii [83.14.226.*]
    Daimler AG is building a new car plant in Kecskemét. The greenfield investment worth 800 million Euros (220 billion HUF) will provide employment for 2500 people. Mercedes will make new generational cars within a compact motor vehicle class with low consumption in Kecskemét. The production starts in 2012.

Daimler AG has already started the selection process of its suppliers. The decision was to outsource the payroll services of Mercedes-Benz Manufacturing Ltd.’s employees. Tenders were invited for the service from which VT-SOFT Software Ltd. who has great experience in payroll outsourcing won.
    VT-SOFT started to fulfill tasks immediately after winning the tender. The development of an advanced technological background to support the service is already under way. On completion of the system the personal and wage data needed for the payroll will arrive automatically from Daimler AGs’ German central HR system into VT-SOFTs’ system. The data will be stored here and the payroll social security tasks be done within the OPUS program system.

VT-SOFT will provide a holistic outsourcing service according to the agreement which contains the payroll, labor tasks and social security related tasks, so basically everything related to wage payment in the Kecskemét plant.
  • Re: TETA ... Teta w Mercedesie Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Pewnie,ze nie sprzedalem przy końcu hossy, bo czekalem na 50 zł.Sprzedałem dużo pozniej z dużo mniejszym zyskiem.Myslałem ,ze to tylko korekta , a nie beesa.
  • Re: TETA ... Teta w Mercedesie Autor: ~mm [192.165.213.*]
    zumii - masz nosa

dobrze wiedziec przychody :)

VTsoft - dobra investycja - co raz jakis wiekszy kontrakt

• Re: TETA ... Teta w Mercedesie Autor: ~MV [74.64.47.*]
    Dlaczego Spolka nie podaje tej wiadomosci w oficjalnym komunikacie? Przeciez to jest chyba wazne wydarzenie?
  • Re: TETA ... Teta w Mercedesie Autor: ~AA [217.17.37.*]
    Witam
    Podali tylko na swojej stronie internetowej: http://www.teta.com.pl/nowosci-aktualnosci-lista.php?year=2009&objectId=64162

Pozdrawiam
    A.A.
  • Re: TETA ... Teta w Mercedesie Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Spółka nie była grana tylko czy fundusze w niej siedzące pozwolą zagrać ?Jeszcze + 10 % i będzie cena emisyjna, a od debiutu juz chyba prawie 3 lata mija.
  • Re: TETA ... Teta w Mercedesie Autor: ~MV [74.64.47.*]
    No tak, na ich stronie jest wiadomosc o wygraniu przetargu Mercedesa, jak i o przyznanej nagrodzie, ktora jest do odebrania w Nowym Orleanie. Ale dlaczego nie podaja tego wszystkiego w oficjalnych komunikatach gieldowych? Przez skromnosc? Ja wiem, ze to chodzi o spolki zalezne, ale to przeciez bardzo rzutuje na spolke-matke, nieprawdaz?
  • Re: TETA Autor: ~MV [74.64.47.*]
    Faktycznie. Teta powolutku, bez rozglosu wspina sie coraz wyzej i wyzej. Jak tak dalej pojdzie, to w tym tygodniu padnie twierdza 10 zl.
  • Re: TETA Autor: ~KK [195.140.236.*]
    NO ALE DZISIAJ BEZ POWODU SIĘ OFAJDAŁA
  • Re: TETA Autor: janusz_15 [87.205.84.*]
    Niech nikt mi nie powie,ze to tylko korekta.Kursem caly czas ktos manipuluje.Dobra spolka bez powodu nie spada na pysk tyle prcent w ciagu jednej sesji.
  • Re: TETA Autor: ~KK [195.140.236.*]
    WIDAĆ KIEPSKIEGO MA ANIMATORA
  • Re: TETA Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Animator nie chce być w plecy ponownie, bo nauczkę srogą dostał w przeszłosci.
[x]
TETA 1,41% 13,70 2010-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.