• AMBRA - uciekajcie póki czas !!! Autor: ~Wyrocznia [85.14.102.*]
    Wywalają. Spadnie na 2 zł. albo niżej.
  • Re: AMBRA - uciekajcie póki czas !!! Autor: ~Bolek [79.139.16.*]
    To sprzedawaj i zrob papa bo tylko przez takich inwestorkow akcje tej spolki nie chca rosnac le licze na dobre wyniki i ze bedzie up minimum do 4 zloty
  • Re: AMBRA - uciekajcie póki czas !!! Autor: ~zeus [77.115.46.*]
    Aj gdyby tak spadła..ale była by promocja!!!!Nic tylko kupować.
    Przecież to spółka z wielką perspektywą,ale dla cierpliwych graczy.To nie Polna!
  • Re: AMBRA - uciekajcie póki czas !!! Autor: ~mmm [83.4.59.*]
    Ja zrobilem taki ruch dzisiaj wywalilem 5k akcji i jeszcze 10k sobie zostawilem szkoda mi mrozenia gotowki i tak teraz sukcesywnue bede wywalal ale nie zejde ponizej 5k.....nie chodzi o to, ze w spolke nie wierze, bo ot widac golym okiem ze spolka ma podstawy, lae meczy mnie ta zamula i zamrazarka kasy........
  • Re: AMBRA - uciekajcie póki czas !!! Autor: levinas [*]
    sytuacja jest dość skomplikowana na tej spółce...z jednej strony umacniający się złoty bardzo pomaga spółce i wyniki mogą być ciekawe (niewątpliwie duże wsparcie dla wyników stanowi spadek kosztów finansowania) ...zwłaszcza za III kw...
    z drugiej strony jak miecz wisi nad spółką podwyżka akcyzy, która może osłabić popyt na alkohol wśród konsumentów...trudno będzie też w całości przenieść te ewentualne koszty na klienta...jeszcze inna sprawa to możliwość spadku sprzedaży ze względu na ograniczenie popytu wynikające ze zmniejszonych dochodów konsumentów bez względu na poziom cen...

• Re: AMBRA - uciekajcie póki czas !!! Autor: ~Kenzo [78.88.247.*]
    Nie sadze aby wzrtost akcyzy mial wplyw na popyt, no coz , papierosy i alkohol to uzywki dla wielu wrecz niezbedne. Konsumpcja alkoholi z wyzszych polek cenowych nawet z podwyzszona akcyza zapewne sie nie zmieni, a te z nizszych polek zapewne nie dotycza AMBRY. Ci co delektuja sie dobrym winem beda to nadal robic
[x]
AMBRA -0,99% 18,02 2026-05-18 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.