To chyba rekord, promocja trwa nieustannie od półtora roku. Wydaje mi się , że to rekord ze spó.lk które obserwuje. Pytanie kiedy skończy się promocja?
Dnia 2024-12-09 o godz. 11:12 prof_wiatr napisał(a): > To chyba rekord, promocja trwa nieustannie od półtora roku. > Wydaje mi się , że to rekord ze spó.lk które obserwuje. > Pytanie kiedy skończy się promocja?
Dzięki za uwagę, w tym wszystkim zapomniałem. 1. Co do spółki Sunex - 3 wiedźmy zero wpływu natomiast na spółkach "kontraktowych" będzie ciekawie. 2. Ale 20 grudnia to ostatni dzień do rozliczenia tranzakcji giełdowych w 2024r. (PIT38). (dwa dni 23pon, 27pt). Chyba .... że coś po/ e/bałem.
Dnia 2024-12-09 o godz. 20:19 prof_wiatr napisał(a): > Dzięki za uwagę, w tym wszystkim zapomniałem. > 1. Co do spółki Sunex - 3 wiedźmy zero wpływu natomiast na spółkach "kontraktowych" będzie ciekawie. > 2. Ale 20 grudnia to ostatni dzień do rozliczenia tranzakcji giełdowych w 2024r. (PIT38). > (dwa dni 23pon, 27pt). > Chyba .... że coś po/ e/bałem. >
zaczyna mnie duma rozwalać !!!!! , nareszcie zmienione !
cieszę się jak cholela ;-)) pozdrawiam : ZimnyPompek
Przeczytałem dzisiejsze posty na forum. Dopiero teraz wpadliście na to, że inwestorzy bawią się w "optymalizacje podatkową" ? Ciśnie mi się, pytanie jak długo jesteście na naszej "bananowej giełdzie" ? A teraz kilka pytań, kiedy kurs zacznie rosnąć? Wiele razy pisałem, ale jakoś nikt nie wchodził w dyskusje na ten temat. Kiedy będzie dołek?. A co za tym zmiana trendu? Proponuje popatrzeć np. na spółki. Mercator, Petrolinwest, Polwax, itd .pomyśleć, to przecież nic nie kosztuje.