• analiza newagu Autor: ~pawelek [37.109.144.*]
    fundamentalna i techniczna https://www.youtube.com/watch?v=an314MrT8FE
  • Re: analiza newagu Autor: ~Piotr [31.0.48.*]
    Dobry Materiał pewność Konieczka aż bije po oczach. Jest moc
  • Re: analiza newagu Autor: ~Verso [31.183.171.*]
    W punkt
  • Re: analiza newagu Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    Nie no fajnie jak się założy jedyną słuszną teorię choć patrząc na CCC i inne xujostwa typu Allegro trzyma się kupy . Choć owszem gdzieś tam jak ktoś tu siedział dłużej mógł wyłapać ze faktycznie zamówień jest jakby 2-3 razy więcej niż 5 lat temu. Same tabeleczki wyników na przestrzeni 5 lat - to nie widać żeby z butów wyrywało jakoś specjalnie bo nawet ten ostatni kwartał 40 mln jakimś szaleństwem nie jest w 2020r bywały lepsze kwartały.
    1. Marze netto no cóż różnie bywało dwu cyfrówka w horyzoncie 4 letnim to trudno przewidywać wiele zmiennych raczej bym był za bezpiecznymi 5-7%.
    2. Ilość pracowników to się nawet zmniejsza - rozumiem roboty - zapewne. Jednak obsłużyć x2x3 przerób bez zwiększenia pracowników.
    3. FF - mi się to jakoś nie kojarzy pozytywnie - owszem bezwartościowe G których nikt nie chce zazwyczaj latają in plus , ale juz takie fajniejsze z wynikami to mam złe odczucia - kiedyś Mirgos na JHM wystawił batona 20 mln i sobie trzymał - KNF to wiadomo. Hmm Jakubas może to nie Mirgos a moze jeszcze lepszy - coś tam kojarzę go z Polnej- chyba tez wezwanko było.

• Re: analiza newagu Autor: ~Jaś [46.134.88.*]
    Ten rząd,łoned i tV n już się firmą zainteresowały, dyspozycyjni sędziwie się znajdą więc kłopoty gwarantowane a Francuzi i Niemcy czekają, już lokomotywy zamówili a potem włóczenie się po sondach.
  • Re: analiza newagu Autor: ~znawcaperelek [31.0.0.*]
    b dobra analiza polecam wszystkim ktorzy nie widzieli to rozjasni co jest tu grane ;)
  • Re: analiza newagu Autor: ~Ar [31.0.49.*]
    Jak tam elczapo ? Przemyślałeś swoje nastawienie ? xD
  • Re: analiza newagu Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Dnia 2025-03-02 o godz. 17:24 ~Ar napisał(a):
    > Jak tam elczapo ? Przemyślałeś swoje nastawienie ? xD

Dobre :))))
  • Re: analiza newagu Autor: ~Piotr [37.248.174.*]
    Elczapo to teraz takie smętny pewnie siedzi :D
  • Re: analiza newagu Autor: ~Alibaba [84.40.220.*]
    Najlepsze ze ten youtuber z filmu to rok temu przewidzial... lol
  • Re: analiza newagu Autor: michal55 [109.243.0.*]
    A jeszcze lepsze, że sam w to nie uwierzył, bo obserwuję Jakuba i NEWAG sprzedał :). Ja Nadal wierzę :).
  • Re: analiza newagu Autor: ~Alibaba [84.40.220.*]
    No to jakos dziwnie obserwujesz bo on nadal ma ta spolke w portfelu. Tylko nie z takim udzialem jak kiedys
  • Re: analiza newagu Autor: michal55 [37.47.210.*]
    Ni dziwnie...odkupił niedawno i ma pozycje na nielobotyczne 6%. Czyli tak jakby nie wierzył sam sobie :). Ale to jego problem nie mój :).
  • Re: analiza newagu Autor: ~Pablito [84.40.220.*]
    Ale to przewidzial doskonale ten koles z tego filmu na youtube. Szacunek
  • Re: analiza newagu Autor: ~Alberto [31.0.42.*]
    A bo to Jakub Inwestor a to znam z Youtube no on w ogole mial swietne typy Newag potem Scanway , Creepy Jar przy chyba 270 pierwszy raz wchodzil generalnie ponad 60% ma napewno ma na portfelu tegorocznym. Swietny kanal polecam
  • Re: analiza newagu Autor: ~JakubProstak [37.30.44.*]
    Też go oglądałem. Scanway typował i podobnie jak z Newagiem sprzedał tanio, dużo poniżej obecnej wyceny. Trudno uznać to za dobre posunięcie :) Jego kanał zapowiadał się dobrze, ale coraz bardziej okazuje się, że myli się jak każdy, ale mniemanie o sobie ma wybujałe w kosmos. A wyniki raptem lekko powyżej rynku. A już emocje i mentalność jest u niego na poziomie nastolatka dosłownie.
  • Re: analiza newagu Autor: ~Alberto [31.0.41.*]
    60% to jest lekko powyzej rynku ? :) Dawno sie tak nie usmialem. Masz poczucie humoru...
  • Re: analiza newagu Autor: ~JakubProstak [37.47.247.*]
    Jakie 60% powyżej rynku?! Oj widzę problemy z myśleniem :)
  • Re: analiza newagu Autor: ~PsikutBezS [37.47.156.*]
    Jakubek zaczyna przypominać tego wardziela z chłopaków nie płaczą o stalowej psychice :):). Ale niewygodne pytania czy spostrzeżenia na youtube czy x od razu blokowane :). Tylko pelikany mają prawo coś napisać. Podobnie jak w filmie Psiku...i Jakubowi lepiej nie wierzyć w to co gada :).
  • Re: analiza newagu Autor: michal55 [46.205.204.*]
    Tyle, że ja ani razu nie napisałem że źle przewidział. Przewidział dobrze, ale sam sprzedał (stopniwo) NEWAG do początku maja. Co oznacza że dostał za niego max 70 zł. Arcyprzebiegły typ. Nie miał już później w swoim portfelu spółki która od początku maja dałaby mu zarobić przynajmniej 42%. Trochę jakbym przewidział że budynek w którym jestem się zawali...ale postanowił w nim zostać :).
  • Re: analiza newagu Autor: ~Verso [31.183.160.*]
    Jakub Sprzedał i...odkupił drożej.
    Ja dzięki niemu wszedłem na początku roku po ok 40 pln wyszedłem niedawno przy poziomie ok 87 pln obawiając się słabego Q3 (AI Grok i Perplexity dały doopy bo pokazywali ok 5 do 6 sztuk zaraportowanej sprzedaży)
    A tu mocne zaskoczenie in plus z wynikami Q3. Znowu na pokładzie tym razem kupione blisko 100 pln.
    Jedziemy dalej
  • Re: analiza newagu Autor: ~Wrr87 [37.31.42.*]
    I dywidenda za ten rok się kroi?!!!
  • Re: analiza newagu Autor: ~info [91.209.116.*]
    kiedy mogą podać ?
  • Re: analiza newagu Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    Kolejna analiza:
    https://www.youtube.com/watch?v=ep1_lv4nzyo
  • Re: analiza newagu Autor: michal55 [37.47.156.*]
    Obejrzałem przedwczoraj, fajna i merytoryczna mam zamiar częściej zaglądać na ten kanał.
[x]
NEWAG -0,54% 110,40 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.