• Uchwała nr 8 NWZA z 2018 Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.148.*]
    Kto umie czytać ze zrozumieniem?
  • Re: Uchwała nr 8 NWZA z 2018 Autor: ~akcjonariusz [193.42.98.*]
    O to ci chodzi?
    Uchwała nr 8 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki „GOVENA LIGHTING” S.A. z siedzibą w Toruniu z dnia 17 maja 2018 roku w sprawie: zmiany §3 ust.1 Statutu Spółki § 1 Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie „GOVENA LIGHTING” S.A. postanawia zmienić §3 ust.1 Statutu Spółki poprzez rozszerzenie przedmiotu działalności Spółki, a tym samym dodanie w §1 ust. 3 Statutu pkt 21), pkt 22), pkt 23) oraz pkt 24) w brzmieniu: „21) 45.11.Z sprzedaż hurtowa i detaliczna samochodów osobowych i furgonetek, 22) 45.31.Z sprzedaż hurtowa części i akcesoriów do pojazdów samochodowych z wyłączeniem motocykli, 23) 45.32.Z Sprzedaż detaliczna części i akcesoriów do pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli, 24) 45.20.Z Konserwacja i naprawa pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli”. §

Jeśli tak, to powiem tylko tyle że to nic nie zmienia, to nie ma żadnego znaczenia, równie dobrze mogli sobie wpisać pkd budowa rakiet kosmicznych i co z tego? Nie muszą tego robić, wpisanie w statut oznacza że mogą ale nic nie muszą, nie wiem czy jesteś tego świadom?
  • Re: Uchwała nr 8 NWZA z 2018 Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.148.*]
    A muszą płakać w sobotę pół roku po zawieszeniu? W jakim celu dokonano takiej uchwały. W jakim celu zrobiono ipo? I co z nowym potworkiem o tej samej nazwie?
  • Re: Uchwała nr 8 NWZA z 2018 Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.148.*]
    Czemu govenie zarejestrowanego klona a efe nie ma? Mimo że jest znacznie dluzej
  • Re: Uchwała nr 8 NWZA z 2018 Autor: ~akcjonariusz [193.42.98.*]
    kiedyś każdy wierzył w samochody bo w istocie sprowadzili chyba nawet taki samochód, co się stało z tymi planami? nie wiem, w każdym razie teraz jest to bez znaczenia, teraz dla nas najważniejsze by przywrócono notowania, przedstawiono sytuację w spółce.
    Dostali upomnienie, nie wiem jakie są następne kroki ale jest to chyba kara pieniężna, skoro tyle lat zarząd kosztował krocie to myślę że mają pieniądze na kary.
[x]
GOVENA 2,31% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.