Niewiele, bo skąd taka niedojda miała by mieć pieniądze:).
Bydgoscy trafili go między 1,8-2pln. Potem już tylko uśredniał za pensje kanalarza.
No i 20 h/dziennie pisania na forum i życia marzeniami 5 lat.
Dobrze,że na GPW jest taki nbqwoz jak akcji. Urzyźniam nim swoje zyski.
wiem wiem Obserwator ABSOLUTNIE akcje Invention z rankingiem D cię nie interesują i ot tylko tak sobie niedzielę tu spędzasz bo spośród 700-800 spółek akurat ta cię nie interesuje hahaha
Zacznie cie interesować przy kursie 1 zł jak już po rozliczeniu inwestycji, zaksięgowaniu działki za 6 mln, CBR za 50 mln j TutorDem za 5 mln gdy ten twój ranking będzie AAA
Widzę że znowu w sobotę i w niedzielę warował. Skoro ktoś tutaj jest i pisze około 15 -20 postów dziennie to zrozum że nie ważne czy wtopił 50 czy 500 000 ale wtopił wszystko co miał inaczej się tego warowania wytłumaczyć nie da
Lalusie zazdroscie mu. Jak byście mieli pieniądze to też byście coś włożyli. Akcjo ma to i gra. A wy skomlecie jak psy od rana do wieczora. Czy wam tak po ludzku nie jest wstyd. Nie macie kasy przykro mi. Jest sezon truskawkowy,
nazbierajcie tych owoców i też pieniądze będziecie mieć!!!!!!!!!!. I jak coś zrobicie to się zmeczycie i na głupot pisanie sił nie będzie
To jest nie jego nick. To jest mój. Imiona moich dzieci. Akcjoo chyba nie ma bo też kiedy miał by się postarać. Ciągle siedzi na forum. Ja mam dzieci dorosłe więc troszkę czasu mam
dla mnie niezrozumiałe jak mógł 1000% nie zarobić z nami na rafako, to samo wcześniej było na 4mass gdy startowało na 1500% to pisał by nie brać a łykać invention