• Jest upomnienie Autor: ~Xyz [46.113.0.*]
    Czy kiedyś będzie raport? Jak myślicie czy spółka przestanie być notowania?
  • Re: Jest upomnienie Autor: ~Pozdrawiam [89.64.62.*]
    Praktycznie spółki już nie ma, nie dali rady, szkoda. Wiele podobnych spółek doskonale sobie radzi. Hale i zaplecze mają super.
  • Re: Jest upomnienie Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.148.*]
    Spółki nie ma bo zmienia profil? Spółka SA notowana na NC zostaje a ci dnia ubiorą pozostaje się domyslac. Ipo się robi żeby była kapitalizacja i klienci na własne akcje po jakiejś przyjemnej stawce. 6 lat mielonki i wycia poszło się gonić? Może na efe gdzie nie zarejestrowali klona sp z.o o
  • Re: Jest upomnienie Autor: ~gov [5.172.234.*]
    Dnia 2024-12-07 o godz. 14:16 ~Mateusz_Kowalski napisał(a):
    > Spółki nie ma bo zmienia profil? Spółka SA notowana na NC zostaje a ci dnia ubiorą pozostaje się domyslac. Ipo się robi żeby była kapitalizacja i klienci na własne akcje po jakiejś przyjemnej stawce. 6 lat mielonki i wycia poszło się gonić? Może na efe gdzie nie zarejestrowali klona sp z.o o

Spółki nie ma bo zmienia profil? masz wiedzę czy tak klepiesz w klawiaturę bez sensu?
  • Re: Jest upomnienie Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.148.*]
    No mam.uchwaly poprzednich walnych od czego są?A co masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?
  • Re: Jest upomnienie Autor: ~gov [5.172.239.*]
    Dnia 2024-12-07 o godz. 15:19 ~Mateusz_Kowalski napisał(a):
    > No mam.uchwaly poprzednich walnych od czego są?A co masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?

no jakoś nie mogę znaleźć uchwały, która stanowi żeby nie publikować raportów - może ty znasz takie uchwały?
  • Re: Jest upomnienie Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.202.*]
    Przyczyną przesunięcia terminu publikacji raportu za III kwartał 2024 r. są przedłużające się prace związane przygotowaniem danych finansowych w związku ze zmianą firmy obsługującej księgowość.. z czym masz problem ? Jak wyobrażasz sobie akcjonariat i roczny jak skończyła się kadencja rady nadzorczej i wchodzą nowi? Kto ci zakładał rachunek maklerski wypełniał ankietę mfid dał pieniądze i wysyłał zlecenia? Wyglądasz na człowieka z deficytem pokroju kononowicza
  • Re: Jest upomnienie Autor: ~Xyz [5.173.26.*]
    Przedłużając się prace trwają od 6 miesięcy
    W międzyczasie zarejestrowano saic motor Poland do biznesu działającego już rok a govena zarejestrowała klona sp z o.o. i zdjęto 2000 akcji za miliard zł z arkusza. Myślę że już niedługo kogoś muszą powołać do organów zarejestrować uchwalone PKD zmienić nazwę dopiąć fuzje może znowu uchwała skup akcji własnych? Przecież emisji e i f nie będą sypać po 27 gr
    Dnia 2024-12-08 o godz. 11:36 ~Mateusz_Kowalski napisał(a):
    > Przyczyną przesunięcia terminu publikacji raportu za III kwartał 2024 r. są przedłużające się prace związane przygotowaniem danych finansowych w związku ze zmianą firmy obsługującej księgowość.. z czym masz problem ? Jak wyobrażasz sobie akcjonariat i roczny jak skończyła się kadencja rady nadzorczej i wchodzą nowi? Kto ci zakładał rachunek maklerski wypełniał ankietę mfid dał pieniądze i wysyłał zlecenia? Wyglądasz na człowieka z deficytem pokroju kononowicza

ty wyglądasz na człowieka, któremu sprzedadzą pałac kultury po okazyjnej cenie
    wyglądasz na takiego, któremu sprzedadzą pałac kultury po okazyjnej cenie
    Buhaha a tobie nie sprzedali? Nie da się nic zrobić od 3 czerwca. Dalej nie dostałem odpowiedź po co govena lighting sp z o o. 30 października i uchwała 8 z NWZA w 2018 no emisję e i f
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.