Czy ktoś z was interesował się ile trwa przejście z rynku NewConnect na rynek główny? Spójrzcie na wymienioną przeze mnie spółkę. Od momentu zainicjowania całej procedury, przez zgłoszenie do KNF-u, przez złożenie prospektu emisyjnego itd. Minął równiutko rok. W ubiegłym roku w grudniu, spółka podjęła starania o dopuszczenie na rynek główny. Teraz w grudniu spółka w chodzi na rynek główny. Myślicie że w przypadku naszej spółeczki ile to będzie trwało?
rozumiem, że chcesz zniechęcić do trzymania akcji i sprzedania Tobie np. po 90 groszy ? Daj spokój, tu już jest kwestia nie miesięcy, a dni , kiedy kurs poleci w nieznane. Ktoś naprawdę musi być bez pojęcia, żeby akurat teraz oddawać, ale cóż...
Rozumiem że chcesz zachęcić ludzi żeby zawszelką cenę odkupywali od ciebie akcje teraz tak?
Czy ja gdzieś napisałem że chce zniechęcić ludzi? Ja chcę przestrzec ludzi przed kimś takim jak ty, kto podpuszcza do zakupu i obiecuje złote góry.
Na chłodno myśląc, przejście na rynek główny to jest minimum pół roku, a nie tak jak ty piszesz już na dniach będzie lot w kosmos.
Miesiąc temu pisałeś że po targach w Niemczech tutaj będzie rakieta. Gdzie jest ta rakieta? Po co piszesz takie farmazony. Ludzie przez takich jak ty tracą pieniądze na tej giełdzie.
Ludzie tracą pieniądze na giełdzie przez BRAK cierpliwości i czytanie forum bankiera. A giełda taka jest NIGDY nie wiesz, które info zmieni wszystko na kursie danej spółki. A co do Yoshi to cóż, uważasz , że po informacji o uzyskaniu MDR kurs będzie czekał na informację o przejściu na GPW ? A ten certyfikat to kiedy kolego będzie ? A na te wszystkie targi i reprezentowanie Polskiej nauki to jak się zdobywa zaproszenia ? Nigdy nie namawiałem do żadnego kupna/sprzedaży , irytują mnie tylko posty pokroju bereta, zresztą aktualnie siedzę sobie spokojnie i delektuję się posiadaniem DUŻEGO pakietu akcji spółki, na której z pewnością już nie stracę.
Nie jest już ta rakieta potrzebna? To po co tak naganiałeś na zakup, przecież po targach w Niemczech tutaj miała być rakieta kosmos winda i nie wiem jeszcze jak to nazwałeś. Kupujesz teraz akcje? To pokazujesz jakim jesteś inwestorem, rozważnie inwestorzy to dopiero będą tutaj kupować. Odbierasz od nas śmieci, dziękujemy.
Ale rozumiem, jak odkupisz, np. po 2 zł, to nagle będziesz chwalił i naganiał na wzrosty? I będą ochy i achy. Daj hehe spokój, jestem tu już jakiś czas, dobrze wiem jak tutaj kurs działa.
Po co piszesz ''naszej spoleczki "jak ty nie masz akcji Yoshi?sprzedałeś razem z beretem po 90groszy i boli cię patrzeć jak uroslo i że nie spada I nie spadnie a do marca masz tu kurs dwucyfrowy .Zapisz posta albo sam ci go przyponnę.Ps .Pozdrowienia od Michała hehe
Jakbyś na prawdę znał tego człowieka to za samo to że powołujesz się na znajomość z nim, on by tę znajomość zakończył. Ktoś mógłby posądzić cię o bycie insiderem i manipulacje akcjami. Czy ty wiesz co ty piszesz dzieciaku ?