• Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~unox [83.11.43.*]
    Prawda wyglada tak.

Prezesi prowadzą dziwną polityke i jakieś czarne interesy pozwalniali ludzi reszcie obniżyli pensje. Po takiej akcji najstarsi pracownicy sami zaczeli odchodzić. Atmosfera nie wpływa najlepiej na jakość pracy i sprzedaży w tej firmie w tym momencie. mam troche akcji tej spólki i tylko patrze jak kurs topnieje i pewnie tak będzie dalej bo nie ma w tym momencie ani jednej dobrej nowiny ani przesłanki że to się może zminić.
  • NAPISAŁEM TO W POŁOWIE ZESZŁEGO ROKU. Autor: ~baniak [83.31.234.*]
    Jak widac cały czas aktualne.
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~user [83.238.146.*]
    unox, skąd posiadasz takie informacje? czy to pewne, czy puszczasz ploty żeby zaszkodzić spółce ? Wiesz, ja też mogę sobie wiele rzeczy wymyśleć i napisać na forum...
  • fundamenty-fundamenty Autor: ~inwestor [94.101.16.*]
    Jestem w spólce od stycznia 2008 nie ma co się jarać takimi wpisami, aktualny kurs jest mocno zaniżony jeszcze trochę i bedą efekty wszystkich inwestycji !!!! Unox się podjarał kupił 5 akcji i pier... że trochę papieru ma hahaha
  • Re: fundamenty-fundamenty Autor: ~dav [10.23.7.*]
    wiele się pozmieniało w firmie ale jako nie liczna inwestuje w czasach kryzysu i jak to wszystko się poukłada to będzie mega skok na 10 ,-

pisze bezinteresownie bo o niegdyś ta spółka mi dała zarobić sporo kasy a ostatnio widzę że wtopiłem ... ale widzę i czytam.... inwestują a to popłaca, może nie odrazu ale z czasem.

cierpliwości trochę bo cisza może być oznaką burzy,

poza tym widzę że Orzeł S.A. idzie na + czyli branża się rozwija a oponeo zyski topi w inwestycjach, chyba że przejadają to --> i tutaj niech się wypowie jakiś pracownik
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: frank_glock [94.101.30.*]
    Unoxie, kim jesteś ? Nie ukrywaj się i napisz wszystkim skąd posiadasz taką wiedzę ? Trzeba w tym momencie nadmienić, że Twój informator jest źle poinformowany a Ty ośmieszasz się wypisując niestworzone historie na tym forum. Idź do kąta i nie wracaj.
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~m-m [85.222.86.*]
    Co to jest 10 zł za akcję dla tego waloru.
    Ostatnia rekomendacja jest na 15 zł.
    I chyba z palca sobie jej nie wyssali.
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: pupilczesia [83.13.115.*]
    Ciekawe jest to że, znikają moje wpisy pisałem troszkę wcześniej o sytuacji w tej firmie ale ktoś lub coś (jakaś niewidzialna ręka usuwa moje posty CENZURA ) ogólnie coś się ruszyło
    kupują oponki chyba przygotowują sie na III i IV kwartał zobaczymy co z tego wyjdzie!
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: frank_glock [94.101.30.*]
    Piszesz bzdury i głupoty to się same kasują i znikają.
    W mordę jeża, teraz wiadomo. Kocemba sprzedawał.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/OPONEO-PL-S-A-Informacja-o-zbyciu-akcji-OPONEO-PL-S-A-1993090.html

W d.... węża, Kocemba zrobił darowiznę. Ma teraz 4,79 %.
    Dobrze, że pozbył się w drodze darowizny i nie walił prosto w rynek.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/OPONEO-PL-S-A-Informacja-o-zbyciu-akcji-OPONEO-PL-S-A-w-drodze-darowizny-1993096.html

Kto to tak skupuje akcje?
    Nie mam nic przeciwko temu, bo na plusie i duży wolumen.
    Już prawie poszło 40 tys. akcji.
    Od pewnego czasu ktoś łyka akcje jak pelikan.
    Ok.
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~dami [81.210.72.*]
    ktos lyka bo wietrzy skok na 7-8 i spore zyski, w stosunku do calego rynku oponeo nie uroslo ostatnio nic i to sie wkrotce moze zmienic....
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~unox [83.30.122.*]
    Mam troche akcji. Nie od dziś Pisałem pierwsze posty o tej spółce jak wy jeszcze nie wiedzieliście że ta spółka jest na giełdzie. Pamiętam czasy jak się Handlowało po 17 zł za akcje. Mam nadzieje że jeszcze wrócą te czasy bo nie chce umoczyć. Ale jak widze co się dzieje w Firmie to generalnie nie napawa to optymizmem. Zresztą ruchu na tym walorze nie jest za imponujący. Akcje po 5,20 powinny schodzić na pniu A pomio takiej PROMOCJI chętnych nie ma.
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~baniak [83.31.210.*]
    Ale otwierają portal na Alasce i będą sprzedawać opony zimowe do sań dla Eskimosów.
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~kul [83.24.58.*]
    hej unox,co się takiego dzieje w firmie,co masz na myśli,podziel się wiedzą,Wiemy,ze wyniki znowu będą słabe,pisałem o najmniejszej od wielu miesięcy ilości opinii na ceneo o Oponeo ,co nie wróży dobrze sprzedaży,ale kiedyś sytuacja może się poprawi,na razie nie ma podstaw do optymizmu,dlatego tez takie notowania akcji...
  • Re: Spółka tonie i leci na pysk Autor: ~Savi [89.77.11.*]
    Proszę pomijać posty unoxa, informacje wyssane z palca.
    Posiadam dużo informacji o spółce, jeżeli macie pytania ... piszcie.
    Dnia 2009-08-05 o godz. 09:54 ~Savi napisał(a):
    > Proszę pomijać posty unoxa, informacje wyssane z palca.
    > Posiadam dużo informacji o spółce, jeżeli macie pytania ...
    > piszcie.

Najlepiej to otwórz nowy wątek, aby do tego już nie wracać.
[x]
OPONEO.PL 0,62% 97,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.