Aby się pozbyć akcji trzeba je sprzedać poprzez umowę cywilno prawną potwierdzoną notarialnie i wysłać ja do swojego biura maklerskiego dlatego szukam kogoś kto by chciał kupić moje akcje lark z okolic zduńska wola 98-220 ja mogę kupić jego akcje zbixx@op.pl
wszystko zależy od biura maklerskiego, ja mam w bos i nie było problemu zrobić tego za pomocą zwykłej umowy, ale kiedyś gadalem z kolesiem który miał w ing i tam wymagany był akt notarialny. Dużo tego masz? bo ja mam do zrobienia wirówki (kupuję i jednocześnie sprzedaję) +/- 975 akcji.
W DM Pekao wymagają z kolei, aby przyjść do biura z osobą kupującą i na miejscu spisać umowę lub przyjść z aktem notarialnym. Jakby co to mogę od kogoś akcje kupić sam mam też do sprzedania 345 sztuk. tekiel małpka o2 kropka pl
Mam do sprzedania 730 akcji w mbank oraz 1800 akcji w BOS. Także z chęcią sprzedam/kupie (w celu realizacji straty), jestem z Warszawy, jeżeli ktoś zainteresowany to proszę o kontakt msienkie at gmail.com
Akcjonariusze, mnie udało się zrobić wirówkę z jednym z forumowiczów, mały protip: najlepiej jak będziecie mieli rachunki w jednym biurze to raz, a dwa to jakbyście mieszkali w sensownej od siebie odległości jakby trzeba było stawić się osobiście. Powodzenia, dacie radę to trzeba tylko się dobrze zgrać a umowę to wam przygotuje chatgpt jakby co.