spuścił kurs do kibla. Tak, tak, moi mili. Po teaserze kurs zleciał na pysk o ponad 50%. A jak już ewentualnie tam dojdzie to wtedy jeszcze "tylko" wzrost o 200% i będzie ATH. Albo o 500% od obecnego poziomu jak kto woli. Zobaczcie kochani do czego swoją nieudolnością w zarządzaniu spółką doprowadził zarząd. Na każdej konferencji po ich mowie ciała widać jak są okopani i jak niekomfortowo się czują. No i dobrze skoro do tego stopnia zeszmacili swoją własna spółkę to powinni czuć się niekomfortowo.
Zgadzam się. Jakościowa spolka, a potwierdza to super grą GH i 70 milionów na koncie. Robią teraz druga grę, chcą ja zrobić jak najlepiej żeby znowu sprzedawać przez lata a wylało się na nich całą masą krytyki mi że nikt jeszcze nigdy nie widział tej gry. I dopiero w styczniu wszyscy zobaczą gameplay. A kurs spadł jakby spolka miała zbankrutować normnie
czy ja dobrze licze, jak kupilam po 245 a sprzedam po 500 to bede do przodu czy nie? pomóżcie doświadczeni inwestorzy, nie wiem jak liczyć co z tym filmem
Nie rozumiem tej wyprzedaży i skali hejtu na spółkę. Przy tej wycenie rynek wycenia SR że będzie beznadziejna gra i nic nie zarobi, mimo że nigdy jej nie widział a premiera ma być w 2025 i w styczniu gameplay. Jeżeli ta gra się okaże fajna i zbierze dobre opinie to powtorzy sukces GH i wtedy spolka będzie miała 2 super gry i jeszcze w zanadrzu GH2. Wtedy kurs akcji będzie .........
Ale co to za gadanie w ogóle jest? Nagle nikt nie wie dlaczego spadło? Naprawdę? No to nawet nie chce mi się tłumaczyć. I drugie lepsze, że nikt tej gry nie widział. Naprawdę? To niech jeden z dugim obejrzy sobie to co pokazali.
spadło bo jest przesunięcie co świadczy że się przejmują krytyka i to jest na pewno pozytywne . Ogólnie problemem jest to ze oni robią EA a rynek oczekuje efektu wow. Zobaczymy jak to pogodzą ale pewnie przesunięcie oznacza że EA będzie być na wyższym poziomie niż do tej pory zakładali .
To co pokazali to nie jest gra tylko wycinek pokazujący strzelanie i sto razy podkreślali żeby nie patrzeć na niego przez pryzmat całej gry. Ze całą gra to będzie coś zupełnie innego. Dopiero w styczniu pokażą jak ma całą gra wyglądać