Dnia 2024-12-06 o godz. 11:18 ~Obserwator napisał(a): > Dnia 2024-12-06 o godz. 10:52 ~Anonym napisał(a): > > Brac poki jeszcze tanio > > podejrzewam że 0,39 to raczej sufit beton ? trudno będzie przebić ? mogę się oczywiście mylić ?
Pełna zgoda. Widzieliście jego LinkedIn? Gość zjadł zęby na tej branży, dał Thiefowi drugie życie w VR, zaklepał remake Besiege na VR (to będzie bomba większa niż Thief), a teraz wyciąga z kapelusza własne tytuły. Oczywiście rynek zweryfikuje zapowiedzi, ale kraksy się po nim i jego teamie nie spodziewam. W najgorszym razie spokojny wzrost i budowa portfolio. W najlepszym... :)
Trailer nowej gry "Monkies In The Brickland" pokazuje, że ekipa jest w stanie stworzyć coś zupełnie nowego i są otwarci na eksperymenty. To bardzo dobrze, bo kiedy w VR większość leci w kierunku strzelanek, 3R dostarcza zupełnie nowe doświadczenia, a look i feeling Monkiesów wskazują, że to będzie zabawa dla każdego w przedziale 10-99. Tak trzymać. :)
A to nie tak czasami uproszczone lemingi? Taki odgrzewany kotlet bez polotu? Trzymam kciuki, ale to na ten moment produkcja tanich zapychaczy, nic znaczącego.
Jest to podobne, ale z drugiej strony - który 15-latek pamięta dziś Lemingi? Że pomysł jest "odgrzewanym kotletem" możesz też powiedzieć o każdej strzelance od czasów Dooma czy Quake'a. Moim zdaniem, to już czepianie się. Każdy temat można zrobić dobrze lub spieprzyć. Pytanie, jak to wyjdzie 3R.
Nie do końca zgodzę się z tym Doom'em. Koncepcja lemingów jest tak specyficzna, że można mówić w 100% o odgrzewanym kotlecie. On jest tak odgrzewany, że w pierwszej chwili myślałem, że to lemingi - a jak powiedziałem, nie ma podobnych gier. Podaj mi inny przykład podobnej produkcji?
Jeżeli te ambitne zapowiedzi to będą Lemingi (VR), Tetris (VR), Żabka skacze przez ulicę (VR) i Besiege, to oczywiście możemy tylko liczyć na Besiege, jak sukces sprzedażowy..