Kto ma możliwość niech ucieka...
Ja niestety mam za wysoką średnią, więc dobieram w dół i liczę na cud.
Ale wy możecie śmiało zamykać pozycje póki czas.
Przypomnicie sobie moje słowa.
Rozmawiałem osobiście z osobą związaną emocjonalnie z exolem i ostrzegam tak ja ona przed tradem...
I znowu tu panikę siejesz? I kłamstwa puszczasz, w jakim celu? Ja też mogę napisać ,że rozmawiałam z prezesem ,który mi powiedział ,że poniżej 4zł nie warto sprzedawać.
Jakoś dziwnie ,ci co ostrzegają z poinformowanych źródeł, robią to ,jak już spółka mocno spadnie, a nie jak jest na normalnym poziomie.Jak ktoś tu wcześniej pisał ,tutaj przy tym obrocie wystarczy dwóch spekulantów po 100k i mogą sobie spółką sterować.
Ja sprzedałem od czwartku wszystko co miałem żeby obniżyć podatek za ten rok ale od razu też odkupiłem nawet trochę więcej akcji teraz mam niż miałem. Bo jednak w perspektywie 2-3 lat nadal wierzę że coś z tego będzie
Zarobiłem tu nieźle w czasie covidu, a powtórnie wszedłem pod inwestycje. Mam niską średnią i te spadki na razie mnie nie ruszają. To nie jest bankrut, tylko spółka o małej płynności.
Dziwna ta nasza giełda , exol ma zyski, płaci co rok dywidendy, rozwija się dynamicznie i spada prawie 25%, a Rafako zadłużone, zero dywidendy , upadlość i wzrost 90% w dwa dni.