Dnia 2024-12-05 o godz. 21:56 ~Kasjer napisał(a): > Toż to szok by był. Prawda szoku? Sam byś nie usnął ze 3 nocki he?
Oj byłby by był. Myślę, że każdy kto nie jest w ogóle w temacie (jak ja) co się właściwie dzieje i czy w ogóle, dałby sobie na przetworzenie tego wydarzenia jakiś czas to i naturalnie problemy z uśnięciem.mogłyby wystąpić. Jednak lata tresury zrobiły swoje i sceptycyzm u mnie na czele.
Dnia 2024-12-05 o godz. 21:51 ~Toż_to_szok napisał(a): > Dnia 2024-12-05 o godz. 21:10 ~Kasjer napisał(a): > > Mi to by się humor popsuł jakby wypłacili. Koniec cyrku nastałby tak nagle. Prawie, że z nienacka > > W takim razie możesz być spokojny, jeszcze długooo będziesz w dobrym humorku. Pozazdrościć.
a mnie to szlag trafi jak ciągle po 47 % dziennie w górę i nie mogę kupić po taniości - pisać bo nie mogę mdleć
Tez czekam tak jak pisał ten nowy z fb że pojdzie do prokuratorzy i przekażę dokumenty na Blega i kroka .Zobaczymy jaki jest wiarygodny chyba nie wymięknie co panowie ? :)
Dnia 2024-12-05 o godz. 22:20 ~Tores napisał(a): > Tez czekam tak jak pisał ten nowy z fb że pojdzie do prokuratorzy i przekażę dokumenty na Blega i kroka .Zobaczymy jaki jest wiarygodny chyba nie wymięknie co panowie ? :)
No zobaczymy dziś mija termin zobaczymy czy ten ukrywając się pójdzie do prokuratury i przedstawi dokumenty oszustw i wyprowadzania kasy przez Blega !Czy to tylko kolejny wróżbita !!
Dnia 2024-12-05 o godz. 21:58 ~nikt napisał(a): > Dnia 2024-12-05 o godz. 21:51 ~Toż_to_szok napisał(a): > > Dnia 2024-12-05 o godz. 21:10 ~Kasjer napisał(a): > > > Mi to by się humor popsuł jakby wypłacili. Koniec cyrku nastałby tak nagle. Prawie, że z nienacka > > > > W takim razie możesz być spokojny, jeszcze długooo będziesz w dobrym humorku. Pozazdrościć. > > a mnie to szlag trafi jak ciągle po 47 % dziennie w górę i nie mogę kupić po taniości - pisać bo nie mogę mdleć
Jak Ty Nikcie mdleć nie możesz to chyba weszliśmy w nową fazę.