• No to do zobaczenia w środę... Autor: ~miron [93.105.209.*]
    ... jak puszczą notowania. Stawiam, że będzie 69 gr:) Odpowiedź na pytanie: "Skąd wiesz, że w środę puszczą?" - nie wiem, zgaduję:)
  • Re: No to do zobaczenia w środę... Autor: ~pred [195.136.30.*]
    podobno ma stanąć na 69 gdyz zona prezesa lubi te pozycje - a dała prezesowi warunek ze jak nie bedzie 69 to mu nie da ... :D:D:D:D i wtedy to może byc juz tylko rękoczyn :D:D:D:D

a że w środe to masz racje gdyż podobno jutro prezesowa z prezesem maja rozmawiac w nocy kto komu zrobi dobrze - kto bedzie lepszy ten kupi, kto gorszy ten sprzeda :D:D:D

ja stawuam na prezesowa ze bedzie lepsza w te klocki :D:D:D
  • Re: No to do zobaczenia w środę... Autor: ~johny [83.7.235.*]
    Co to ma być!? Mogą być w ogóle przerwane notowania?? Chciałem dokupić a tu dupa:/
  • Re: No to do zobaczenia w środę... Autor: ~miron [93.105.209.*]
    hm, monię zawiesili, jak kurs skoczył na 4,5 pln, a po odwieszeniu wrócił na nieco powyżej 2 złotych. To nie jest ani ostrzeżenie ani rekomendacja, po prostu głośno myślę. Mieliście już jakieś inne doświadczenia z zawieszeniem kursu? Chemos też chyba był zawieszony ale ostatecznie skoczył o 400%? Trudno przewidzieć, co będzie, jak opadnie kurz... "Cholera kupiłem krosno po 50 groszy i zastawiłem dom, co mam zrobić????"
  • Re: No to do zobaczenia w środę... Autor: ~stary wyjadacz [92.251.196.*]
    hmm, zostaniesz milionerem albo bez domu
    Nie przejmuj się, ja mam nowy samochód średniej klasy w krosnie
  • Re: No to do zobaczenia w środę... Autor: marco9691 [83.28.143.*]
    jest gdzies podana informacja o powodach zawieszenai spolki, przeciez to jest bananowa gielda, zawieszaja sobie spolke ot tak i bez informacji, skandal
  • Re: No to do zobaczenia w środę... Autor: ~Joker [89.74.206.*]
    Kiedys Elektrim byl zawieszony potem za 2 dni akcje staly po 18 zl przed zawieszeniem a potem ustalili wykup akcji po okolo 6 zl i oglosili bankructwo z zawarciem umowy.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.