• Sandokan Autor: ~Antoni [31.0.127.*]
    Czy sandokan z przed kilku lat gasi to światło? Czy czeka na Kar? Czy oni są już milionerami ?
  • Re: Sandokan Autor: ~InźynierMaliniak [75.98.220.*]
    Dnia 2024-12-05 o godz. 13:17 ~Antoni napisał(a):
    > Czy sandokan z przed kilku lat gasi to światło? Czy czeka na Kar? Czy oni są już milionerami ?

Sandokan-65% albo Kar?
    Mało panie kolego, mało ich. Jeśliby kwit jakimś cudem powrócił np. w okolice 0,39 -0,40 cała rzesza wisielców udręczona, będzie skakać z tej szubienicy by pstryknąć :)
    Szans, najmniejszych szans teraz nie ma na podejście ceny cokolwiek w stare, poprzednie rejony - lawina wysypu dusząca popyt tylko czeka :)
  • Re: Sandokan Autor: ~Roz [83.22.141.*]
    Czy Antoni to Maliniak piszący np. z telefonu, a potem odpowiadający sam sobie z komputera by było inne IP czy odwrotnie? Pewnie przypadek, że Antoni się posługuje się takimi samymi sformułowaniami co Maliniak. :D
  • Re: Sandokan Autor: ~Luigi [37.31.56.*]
    Buhahaha, maliniak i różne nicki. No popatrz kto to widział xDD. maliniak ile wtopiłes 4 lata temu xDD
  • Re: Sandokan Autor: ~InżynierMaliniak [75.98.220.*]
    Dnia 2024-12-06 o godz. 13:49 ~Luigi napisał(a):
    > Buhahaha, maliniak i różne nicki. No popatrz kto to widział xDD. maliniak ile wtopiłes 4 lata temu xDD

Cooo? Brak słońca ci dokucza najwyraźniej.
    A niby dlaczego maiłbym pozbawiać się mojego jakże rozpoznawalnego nicka?

Luisko, jedyny fakt, który możesz tu stwierdzić, to kolejny rok w plecy na tym twoim nieszczęściu, oferującym mazidła w Rossmanie.
    Aaaaale jak wiesz, twój genialny zarząd, któremu zaufałeś kilka lat temu, wiedzie waszą umoczona brygadę na rok 2025 w którym mają zostać "liderem biotechnologii przemysłowej w rejonie Europu Środkowej", chcesz link?
    maliniak już ci pisałem jak piłeś nie pisz xDD. Antonii buheheee
  • Re: Sandokan Autor: ~InżynierMaliniak [66.23.202.*]
    Dnia 2024-12-07 o godz. 10:07 ~Luigi napisał(a):
    > maliniak już ci pisałem jak piłeś nie pisz xDD. Antonii buheheee

Po pierwsze, dla ciebie "Inżynier", co jasno wynika z różnicy poziomów naszych wpisów,
    po drugie: żałosna riposta rozklepanego odpowiedzią adwersarza bez argumentów.
    Dotarło, czy napisać ci woniej :) :) :)

Luisko, a może opisz wprost : Jak boli kilkuletnia wtopa na mazidłach z Rossmana ?
    Nic mnie nie boli, ja tu nie siedzę od 4 lat jak ty i nie wtopiłem jak ty 4 lata temu i nie muszę biadolić o tym od 4 lat. Antoniii buhahahaa
[x]
HUBTECH -2,95% 0,23 2026-05-28 14:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.