• Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: ~Kr [31.182.220.*]
    Słuchajcie Artura który sprzedaje wam tu "nowinki" z przed lat to "dobrze" na tym wyjdziecie.

Kubicki mówi w nim, że projekt GSM-R jest w katastrofalnym stanie. Obecnie PKP PLK chce, aby Nokia Solutions and Networks oraz SPC - partnerzy konsorcjum - wrócili na plac budowy  (w maju 2023 roku pisano o ponad 1000 dniach opóźnień w realizacji projektu – przyp. red.). Wciąż prowadzone są mediacje w Sądzie Polubownym przy Prokuratorii Generalnej.

https://gsmonline.pl/artykuly/pkp-chce-miec-szybko-1270-stacji-bazowych-a-to-dopiero-poczatek 
  • Re: Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: zakar [141.0.13.*]
    Artur już od dawna nie wie co się dzieje w Compremum on może już tylko o Tamarze opowiadać.
  • Re: Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: ~KrólArtur [83.9.227.*]
    Dnia 2024-12-05 o godz. 13:28 zakar napisał(a):
    > Artur już od dawna nie wie co się dzieje w Compremum on może już tylko o Tamarze opowiadać.

Zakar, Na szczęście nie klękała przede mną i nie karmiłem jej białkiem. Jestem żonaty, ty również, ale tobie to nie przeszkadzało. Natomiast Agnieszce chyba tak.
    Będzie to PnB na fabrykę czy tylko można liczyć na PnB z sąsiednich działek?

• Re: Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: zakar [141.0.12.*]
    KróluArtururze !!! Ale mnie zaskoczyłeś zaloże się z Tobą o milion !!! (może być a akcjach Compremum) że nie jestem żonaty !!!
    Pozwolicie mi odpowiedzieć na post Artura czy nadal wszystko co napiszę będziecie kasować ??
  • Re: Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: ~Ciekawski_Bolo [89.64.84.*]
    Czyżby Agata przeprowadziła się do Olszewa? Jak ją przekonałeś? Trójkąt z Sarą?
  • Re: Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: ~Bin [188.146.164.*]
    Panowie LITOŚCI !!! Artur proszę zachowuj elementarne zasady kultury. Pisanie w taki pro stacki sposób o kobiecie jest poniżej wszelkich norm... współczuję twojej żonie...
    Artur już taki jest nic na to nie poradzimy.
    Artur to jak zakładasz się ze mną o milion że nie jestem żonaty ??
    Dnia 2024-12-09 o godz. 10:01 zakar napisał(a):
    > Artur już taki jest nic na to nie poradzimy.
    > > Artur to jak zakładasz się ze mną o milion że nie jestem żonaty ??

To bardzo dobrze, że Agnieszka tak szybko się z tobą rozprawiła. Zostawiła ci chociaż coś, czy jesteś już golasem?
    Och Arturze z żalem muszę stwierdzić że się mylisz nie ożeniłem się ani nie rozwiodłem z żadną Twoją Agnieszka czy też Tamarą. Jeśli się ze mną założysz o milion to potrafię to udowodnić. To jak zakład ?
    Dnia 2024-12-09 o godz. 20:15 zakar napisał(a):
    > Och Arturze z żalem muszę stwierdzić że się mylisz nie ożeniłem się ani nie rozwiodłem z żadną Twoją Agnieszka czy też Tamarą. Jeśli się ze mną założysz o milion to potrafię to udowodnić. To jak zakład ?

Może najpierw odnieść się do tego, do czego się jeszcze nie odniosłeś:

Ile bym zarobił kupując akcje Compremum w ostatnich trzech latach?

12 miesięcy Strata -26,43%
    24 miesiące Strata -37,92%
    36 miesięcy Strata -56,85%

https://www.biznesradar.pl/stopa-zwrotu/CPR

Ubraliście siebie i pelikanów, a teraz próbujecie wybić kurs, żeby sprzedać innym z mniejszą stratą. Wstyd.  
    Och Arturek aż tak Ci zależy na kursie akcji których nie masz ?? Ja w przeciwieństwie do Ciebie nigdy nie byłem wyrocznią i nie określalem tu kursu jaki będzie za miesiąc, więc nie muszę się rozliczać tak jak Ty z braku kursu w przedziale 1,1 - 1,3 który miał być według Ciebie już miesiąc temu.
    Nawet się cieszę że aż tak Ci się udało go zbić bo sporo sobie dokupiłem poniżej 1,60 zł

Co z Twoimi żonami dla mnie Agatą czy Tamarą których nigdy nie miałem zakładasz się ze mną o milion czy to tylko były Twoje kolejne słowa rzucane na wiatr.....
  • Re: Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: ~Ciekawski_Bolo [89.64.93.*]
    Milion powiadasz
    https://wiadomosci.wp.pl/prokurator-wchodzi-do-spolki-z-listy-sankcyjnej-szkoda-wielkiej-wartosci-7102160948308640a
  • Re: Piotr Kubicki o GSM-R - Autor: ~Mariusz [45.144.196.*]
    Co to jest przy 20 mln dolarów.

https://youtu.be/N0cyI3RGRTI?t=65
[x]
COMPREMUM -7,10% 0,86 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.