Mamy aktualnie 123 966 akcji na poziomie 9 PLN. Cel to 10 milionów akcji na tymże poziomie. Myślę, że do końca grudnia akcja powinna się zakończyć pełnym sukcesem!
aby dojść do 9zł to kurs musi podskoczyć o 50% z obecnego poziomu 6zł, nie wiem czy ktoś na to wpadł? przy zysku 5-10% zaczyna się sypanie 20% to już jest grubo ale do 50% to jest zaj..scie daleka droga, a w przypadku tej spółki wręcz nieosiągalne w krótkim terminie
pamiętajcie, że na normalych rynkach (Polski banan się do nich nie zalicza) indeksy biją rekordy, niebawem będzie korekta
Możliwe że jak już dokonasz ostatecznej transakcji to 10 mln akcji będzie warte tyle co twoje dzisiejsze 123 966 akcji . Lepiej zrobisz jak się powstrzymasz od ryzyka a za taką kasę kup coś co nie spadnie na wartości . Niech tylko Jankesi wejdą w korektę to Bananowa będzie tonąć.
blokujcie ludzie ja bym jeszcze kupił ale mam swoje zasady i spore juz jak na mnie zaangazowanie ( srednia cena na teraz 7 PLN) i postanowiłem że jak short tak szaleje to nastepne zakupy robie po 5.5 lub w opcji wzrostowej po przebiciu 200 sesyjnej na D1
Czyli jednak ktoś kto ma akcje te forum przegląda skoro sie tyle nazbierało akcji Brawo - jednak jest nas wiecej Trzymajcie sie - bedzie dobrze Wierzę że te 9 zł na których stoimy to bedzie za jakiś czas poziom po którym wielu bedzie chciało kupić ale niestety kurs bedzie wyżej...
blokując swoje akcje----tworzysz imienny rejestr tylko na swoją osobę . jeśli akcji nie blokujesz wchodzą te akcje do wspólnego worka BM . ===a jak wiecie BMy pożyczają akcje szortom .
A nie sądzisz że wystawianie akcji na sprzedaż to podaż? Myślę że algorytmy kupująco sprzedające biorą też pod uwagę ilość akcji wystawionych w arkuszy.