Wszystkich tak wystraszyli że boją sie dotknąć licząc że "bankrut" któremu co miesiąc każdy płaci pieniądze , spadnie do 3 zł . A to wszystko tylko oparte o plotki
Dokładnie energetyka to bezpieczeństwo Narodowe ostatnio na Polsat przy 11,80 klucił się Solorz z dziećmi dzisiaj 14,60 mam nadzieję że szybko odrobi i wróci migiem na 7 zł.
Nie byłbym taki pewien . Jak wczoraj pisałem że wywalilem całość PGE a dzisiaj to jest marne odreagowanie . Faktycznie spółka ma twarde podstawy żeby istnieć ale cena może być sporo niższa i to dla energetyki nic nie wniesie a sentyment będzie spadał bo pod co mamy inwestować ? Nie ma pod co a ryzyko duże bo jak historia pokazała to PGE, TPE mogą sięgnąć głębokiego dna .
Ech teraz to już dyrdymały opowiadasz rozumie że się wydymałeś na ilość akcji to wytlumacz mi jedno po 6,80 zł brałeś a po 6,10 zł nie kupisz jaka jest różnica czy ktoś kupił aliora po 25,30 50 , 60 albo ccc 40 ,80,150, 200 dołka ani górki nigdy nie wyczujesz nie obrażaj się nie zasłaniaj honorem kupuj pakuj zamknij . Chyba że wolisz po 9 zł w maju 2025
A jak ktos mówi że historycznie było niżej - tak było , tylko ze wtedy zaczynała sie pandemia i ludzie byli w panice że za chwilę nikogo wokół nie bedzie - ropa wtedy spadła do 0 USD.
Kupowałem po 6, 70 a sprzedałem po 6,15 miałem trochę za dużo i zabolało. Teraz to będzie ciężko się podnieść bo do tego potrzebny sentyment , dobre info I perspektywy a jak SP500 wejdzie w korektę to my tu szybko się nie podniesiemy . Rynek stał się już bardzo nerwowy i trzeba być czujnym żeby nie zawisnąć na haku . Ja teraz spróbuję odpocząć od energetyki , niech się coś wyklaruje bo teraz jest stąpanie po polu minowym ale wam życzę mega zarobku .
Wskakuj w byle co Pepco Orlen Jsw tego szmelcu jest tyle taniego które powinno dać x2 że szkoda stać z boku może podjedziesz parę przystanków inną koleją a finalnie złapiesz nasz pociąg i pojedziemy razem .
Ludzie, że wy to łykacie. Spółka w tej chwili jest bez możliwości zaciągnięcia długu na nowe inwestycje. Żaden Trump tego nie zmieni bo instytucje finansowe pożyczają kasę dla odsetek, a nie dlatego że lubią Jarka, Tuska lub Trumpa.
To twoje zdanie rynek myśli inaczej jakby nie shorty to powinniśmy mieć dzisiaj 10 zł i to cena przy wig 20 ponad 2200 pkt tania nie potrafie tego logiczne wytłumaczyć że jest 6 wina chyba Tłuska