• tak dobrze a tak źle Autor: ~Tofino [37.31.36.*]
    Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle. z ceną akcji. Dŏł totalny. Chyba wszyscy ktŏrzy tutaj klakierują mają kupione akcje i trzęsą portkami żeby " oligarchia Eurosnackowa" nie sypnęła kolejnym milionem akcji i cena nie poszła poniżej 2 zł. Totalny brak komunikatŏw z wyjątkiem tych o wynikach . Pŏki co dla mnie inwestycja w tą Firme to wielkie ryzyko i zamrożenie pieniędzy ktŏre można zainwestować w lepsze spŏłki.
  • Re: tak dobrze a tak źle Autor: ~buffet [89.64.11.*]
    Jak nie pasuje to sprzedaj. Są zlecenia na kupnie :)
  • Re: tak dobrze a tak źle Autor: ~Ayumu [78.30.98.*]
    Twój wpis sugeruje, że nie masz pojęcia o giełdzie, może więc lepiej pomyśleć o obligacjach i dać sobie spokój z czymś na czym się nie znasz?
  • Re: tak dobrze a tak źle Autor: ~Hanys [37.31.36.*]
    Tofino ma rację. Raptem 10% akcji na wolnym rynku a pozostałe 90% ulokowane u grubych. Jeden albo dwóch grubych sukcesywnie upychają po kilkaset tysięcy akcji miesięcznie bo przecież drobni akcjonariusze tyloma akcjami nie dysponują, Pytanie tylko dlaczego grubasy upłynniają. Albo potrzebują kasy albo jest zgrzyt na górze o którym nikt nie wie. Ja myślę że po dobrych wynikach znowu akcje podbiją na 2.8 zł a potem znowu jeden czy drugi grubas będzie upłynniał. Taka sytuacja przy tak niskim poziomie free float może trwać kila lat. Mimo że drobni naganiają non stop komunikatami to Spółka nic nie ogłasza jakby nie chciała. Dziwna sytuacja. Mocno ryzykowna Firma mimo dobrych wyników.
  • Re: tak dobrze a tak źle Autor: ~buffet [89.64.11.*]
    Nie kłam.
    Jakby ktoś z akcjonariuszy zmieniał skład swoich akcji to byłby komunikat.

A jak już przy temacie to akcjonariusze o których mówisz, raczej kupują niż sprzedają.
    Poszukaj sobie w komunikatach... leszczku.
  • Re: tak dobrze a tak źle Autor: ~buffet [89.64.5.*]
    Czasem mnie zastanawia co ludzie mieli z matmy w szkole średniej xD
  • Re: tak dobrze a tak źle Autor: ~Koniecpromek [89.64.5.*]
    Kolejny wzrost przychodów +7% listopad/listopad
[x]
EUROSNACK 0,00% 2,70 2025-09-12 16:00:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.