Przy tej cenie to nie ma sensu nawet sprzedawać. Zakopać i czekać na SatRev. Może coś wtedy z tego będzie. Przy tych obrotach to łatwo zbić jak i podniesc kurs. Nie ma co handlować za te grosze. A tym bardziej oddawać ze stratą
To zależy, wielu tak samo pisało jak było po kilka zł czy poniżej zlotowki. Sam byłem umoczony mając kilkanaście tys akcji że średnią sporo powyżej złotówki, ale sprzedawałem że stratami kilkanaście i kilkadziesiąt %. Teraz przy niewiele większym zaangażowanym kapitale mam tych akcji kilkaset tys szt i jak odbije do 0,14-0,15 już będę na plusie bez czekania na 3zl, ale trzeba było popracować tymi akcjami a nie zakopać w ziemi, bo byłoby to warte teraz mniej niz solidna weekendowa impreza i wolałbym się pewnie uchlac za to
Znowu? Raz umoczyłem, kapitału zaangażowałem kilka % więcej niż na starcie a nie drugie czy trzecie tyle. Choć to nie jest inwestycja mojego życia, ale niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nie ma kilka czy kilkanaście % portfela przeznaczonego na mniejszą lub większą spekulacje w takich spolkach