Wczoraj maksymalnie zredukowałem pozycję na Mirbudzie i przelałem na 2 spółki na teraz jedna ma 4 a druga 1,8 % . I to jest moje najlepsze posuniecie na Mirku od pół roku . Myślę że na spokojnie jak zarobię odkupie udręczonego Mirka . Powodzenia wytrwałym i nie jest to ironia .
Dla ruchu . Na krótko zawsze tu można ukraść pare % . Typowe ryzykanctwo w wigu 20 jest ruch . Tu ludzie działają instynktownie - sypnie śnieg pokarzą kolejki pod kopalniami i jest 30 % do przodu . Jedyny duży minus - 3 pijawki na rejestrze krótkiej sprzedaży .
Ależ oczywiście, nie masz racji. Większość Polaków ma mentalność życia z dnia na dzień i nie patrzenia na to co będzie jutro. Studnie wykopie jak jest susza a węgiel jak przychodzi sroga zima rękawiczki gumowe jak przychodzi "zaraza" . A my inwestorzy się czujnie przyglądamy jak łasice i czekamy na okazje :)
Jak chłopak kupił wtedy kiedy się chwalił to zarobił że hoho... :) Na JSW w plecy, a po akcji na 11 bit to chyba się zaryczał ten nasz bystry inwestor buahahahhaaa... a taki był pewny.