• rośniemy Autor: ~Antoni [155.140.133.*]
    A co to się dzisiaj stało?
  • Re: rośniemy Autor: ~Snickers [5.173.225.*]
    Listopad grudzień najlepsze zakupowe miesiące roku. Pewnie pod to zaczynają grać.
  • Re: rośniemy Autor: ~helpi [46.112.108.*]
    Sam przyznajesz. GRAJĄ. Nie inwestują.
  • Re: rośniemy Autor: ~Snickers [185.68.26.*]
    No przyznaje grają bo dojdzie do 36 - 38 i znowu na kółeczko na 22 i potem znowu i znowu
    Wątpię. Jeśli tam dojdziemy to nie po to, aby znowu spadać.
    Wierz mi Stary chciałbym żebyś miał racje. Z tymi akcjami jest coś nie tak. Mam jeszcze akcje Lubawy spółka zbrojeniowa robią kamuflaże na sprzęt wojskowy, ale głowie kamizelki. Zamówień w tym roku na prawie 1 miliard PLN a kurs stoi w miejscu albo spada mimo rekordowych zysków rok do roku 1000 procent (tysiąc) i co i nic. 2 lata trzymam papier i trzymam.

Jak patrzę na cześć spółek to robią tu kas\e głównie na kółeczkach. Popatrz na Allegro. Ostatnie 3 lata 43 - 29 - 26 - 20 - 27 - 20 - 28 - 35 - 28 - 37 wynika z tego ze az 6 razy można było zarobić w ciągu 3 lat. Czyli średnio na pół roku miałeś 40% w kieszeni.

Teraz znowu by\ly po 28 i znowu są po 31 nawet jak spadną zaraz do 20 to i tak za 6 miesięcy wrócą do starego poziomu.

Raz straciłem na elektrotomie hajs ale to był mój początek z GPW kupiłem za 10 tys sprzedałem za 5 tyś coś koło tego i to sprzedałem jak były po 4 zł, a tu 4 lata urosły prawie 10 razy. Miałeś cham... złoty róg został Ci sie jeno sznur.

Dlatego trzymam tą lubawe bo tu widze podobne perspektywy, a dodam ze Elektrotim właśnie robił mór na granicy tzn zabezpieczenia elektroniczne. Tyle z moich doświadczeń jeżeli chodzi o GPW. Tu Cierpliwość chyba najważniejsza jest.
    Jak chcesz inwestować, to tylko w USA. Z tym, że nie teraz kiedy tam rynek jest przegrzany,bi będzie jeszcze bardziej. Dopiero jak zacznie tam pękać kolejna bańka można myśleć powoli o wchodzeniu. Z bazarkiem GPW i jej Spekułą (śmieszna płynność) trzeba dać sobie spokój raz na zawsze. W każdym razie czekam na wyjście z tego g.
    A po jakim kursie kupiłeś papier? ja jestem obecnie 150 pln do przodu przy zainwestowaniu 25 tyś hehe akurat na prowizje dla maklera :D Ja go kupiłem za około 26 zł za papier
    Nigdy tego nie podaję. Z jednego powodu. Spekulacji. Po co ma czytać? Jestem na stracie. To wystarczy. Papierowej.
    No właśnie papierowej. Strata jest tylko w głowie ilość akcji wciąż ta sama. Trzeba odczekać swoje. Od paru dni obroty są dużo wyższe niż normalnie więc jest szansa.
  • Re: rośniemy Autor: ~krowa [193.41.230.*]
    może tym razem się uda, jakoś inaczej zachowuje się papier, niż przy poprzednich wystrzałach,,, może będzie to bardziej trwałe i na dłużej...
    Liczę na to :)
    Jeśli przebijemy 27 trwale - zamkniemy lukę 27-27,20. Dla mnie to już jest Odwrót. Pewność j.w.
    W pewnym momencie też miałem stratę parę tys. Cierpliwości. Te akcje odbija.
    To ja wiem. Gorzej było, kiedy spadło do 16 po wybuchu wojny. Wtedy było jednak odbicie V. Teraz to ... krew z nosa.
    28/6 vs. 19/11/2024. Stan posiadania akcji przez 9 największych Akcjonariuszy nie zmienił się. To tylko potwierdza, że kursem steruje SPEKULACJA.
[x]
ANSWEAR 1,45% 18,20 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.