Dnia 2024-12-05 o godz. 04:44 ~Robson napisał(a): > Czytasz książki dla dzieci ? to pewnie dla tego uprawiasz taki jałowy dialog
Manipulujesz. Napisałem w czasie przeszłym a ty robisz z tego czas teraźniejszy. Książki o Hogwarcie mają już prawie 30 lat ...
A zaklęcia takie jak: górne widły, rakieta staruje, kierunek północ, skup po 8 zł, machamy tym na peronie, tylko wzrosty, pendolino rusza, w lipcu 2zł, w poniedziałek info, cel 6 zeta, lecimy, potencjał na 1000%, rajd na 5-6 zł w tydzień, wielkie up i mnóstwo innych zaklęć używanych na tym forum nie działa w tym giełdowym mugolskim świecie.
Dnia 2024-12-18 o godz. 05:47 ~Robson napisał(a): > Twoja determinacja w krytyce wszystkich optymistów jaki ma cel ?
Rozróżnij między zaklinaczami a optymistami. A jaki cel ma Twoje pisanie o górnych widłach? Poprawianie sobie samopoczucia? Lubię konkretne wpisy podające analizę spółki i konkrety. Zresztą wpisy na tym forum nie mają żadnego znaczenia dla poziomów cen Nowiny. Przecież nikt poważny w swoich decyzjach inwestycyjnych nie kieruje się wpisami na dowolnym forum. A ja uważam że spółka jest w dobrej kondycji i będzie powoli systematycznie iść w górę. Ale proszę się tym nie sugerować bo to nie jest porada inwestycyjna.
Przepraszam ,pisałeś wyżej że czytałeś Harrego Pottera . Byłem kiedyś z synem jak był dzieckiem na jednym z filmów o Charrym Potterze i moim zdaniem to bajka/fikcja i dlatego osobiście twierdzę że to dla dzieci .
Wszystkiego dobrego życzę.