Spółdzielnia spółdzielnią, ale akcjonariat niestety też mamy wystraszony. Być może ludzie weszli tu za 100% kapitału i nie wiedzą co robić. Inaczej tych skoków i desperacji nie można wytłumaczyć. Sami sobie napędzamy spadki. Niektórzy tak uwierzyli w teksty, które się tu pojawiają że sprzedają po każdej cenie z zamysłem żeby odebrać złotówkę niżej. Potem powtarzają takie kółko i przepis na spadki gotowy.
Tylko z drugiej strony ci co sprzedali po tym świetnym raporcie mają już ponad 2 zł na akcji dzięki temu. Biorąc pod uwagę obecny kurs, to jakieś 15%, czyli z perspektywy czasu zrobili świetny ruch jeżeli chcieli odkupić taniej.
To jedyna forma zysku jaką można tutaj osiągnąć od kilku miesięcy.
takie bzdurne teksty jak twoje zachęcają mnie zawsze do kupna. poprzyj argumentami kapitalizację 20mln. równie dobrze ja mogę napisać żeby urealniła się wycena to musi być 20mld. i jeden i drugi poziom to bzdury.
na c/z to od dawna już nikt nigdzie nie patrzy. zobacz sobie balony na amerykańskiej giełdzie jakie mają c/z. tesla ok 166, nvidia 65. a na naszym rynku, co dało ostatnio najlepiej zarobić ? spółki które mają atrakcyjne c/z ? tu mamy nie tylko problem z prezesem, większy problem jest w nas - czyli akcjonariacie. ze słabą psychiką nie ma czego szukać na giełdzie.