Pge&Tauron to spadły nawet nie po oficjalnych doniesieniach tylko po jakiejś prasówce
Jeszcze tego drugiego to byłbym w stanie zrozumieć ale pe gie ee to trochę ma zaległości względem tauronka.
Hehe . Wiadomości typu ktoś mówił albo być może i zjazd -7 %. Żadnych konkretów . Ale jutro wraca mi otp to mam nadzieje że jeszcze spadnie rano i na zakupy
Z oficjalnych info osttanio to mamy : wyniki, kolejne podwyżki dla odbiorców, zakończenie tarcz w 25 i inwestycja w Gryfinie, nic więcej a i płytki rynek - podatny na manipulacje ale to akurat żadna nowa wiadomość
A to cwane . Powiedz jeszcze ze ustawiasz równolegle , w jednym czasie te dwa przeciwstawne zlecenia na tej samej cenie np. na tych 6 zeta to dobry myk kolego. Ja optymizacje podatkową będę robił po 20 grudni. Jest jeszcze na to czas, na razie normalna mlocke giełdową kupna i sprzedaży robię
Ale tu ilość rachunków nic nie ma do rzeczy, bo przecież docelowo te wszystkie zlecenia z roznych rachunków muszą trafić na jedną platformę kursowa na GPW, tam jednocześnie "mielą" się wszystkie akcje na kupi i sprzeda kolego .