tutaj już raz tak było z 14,20 zł (20 października 2022) - też przy obrotach dziennych zaniżali jak teraz rzedu 40 tys zł dziennie, poszło na 43,30 zł w sierpniu 2023 przy obrotach rzędu kilka mln zł dziennie. I nie było wyników, nie było gier. Teraz są wyniki (ok, mogłyby być lepsze), są gry, jest jakiś plan na rozwój IP DDS, to kurs woła o pomste do nieba. Zresztą zobaczcie co na GOP sie dzieje, Render, Bloober. Tylko CDR trzyma fason. Ale juz raz tak było w historii, CDR rozpoczął bessę w gamingu, to CDR musi zacząć hossę. Wiadomo, hossy stulecia na gamingu nie będzie, ale do jasnej cholery, żeby spółki gamingowej miały C/Z 7, 10, 12??? A taka Żabka 30 lub wiecej. Musi przyjść przesilenie.
W niektórych kwestiach się z tobą zgadzam a w niektórych nie. Uważam, że najbliższa hossa na gamingu będzie lepsza od poprzedniej dlatego, że nowa pandemia będzie dotkliwsza od poprzedniej. Ptasia grypa pięknie rozwija się na świecie. Już są przypadki zachorowań wśród ludzi, którzy nie mieli kontaktu z ptakami ani nie pracowali przy drobiu. Wirus mutuje i zaczyna się przenosić między ssakami. Media już sugerują, że to będzie sprawca kolejnej pandemii. Wszystkie perspektywiczne spółki gamingowe są zdołowane, trwa kampania zniechęcenia drobnych inwestorów do tej branży co na mnie działa odwrotnie. Po coś to jest robione. Obecna sytuacja przypomina mi końcówkę 2019 roku. Pięć lat na to czekałem. Chyba jako jedyny mam tu odmienny nastrój niż reszta i jestem zadowolony. Dziękuję prezesowi Wcześniakowi za wał jaki się tu odbywa. Mam nadzieję, że wspólnie z Januarym rozegrają to tak jak trzeba.
baju baju byly wzrosty bo byl niespodziewany sukces dds1 i do tego hossa na gamingu teraz tutaj przez lata nic sie nie moze zdarzyc a jak przyjdzie bessa co raczej niuniknione w najblizszym czasie to 10 zl bedzie tu marzeniem
Mimo to ciągle tu jesteś i bezinteresownie dbasz o to aby nierozumni inwestorzy nie stracili pieniędzy na tej spółce. Ja jednak nie wierzę w tego typu altruizm.
Ori wszystko co napisałeś to prawda ale nie ma to już żadnego znaczenia , ani wyniki ani gry przez ruchy naszego prezia, oby to odbiło na 21 bo wisze tam ze sporym pakietem ,wywalam wszystko i zapominam o spółce na zawsze, niech spekuła i prezio się nazra i bawi sami ze sobą , nie wierzę że to spadnie na 10 ale nie wierzę też w powrót na 43 , wszystko w temacie
Aż strach pomyśleć co będzie do końca roku. Kazda sesja na czerwono średnio -1,5%. Hak na 21 to pikuś. Coś przestaje wierzyć w jakieś siły które sterują kursem. Poprostu wlazlem na minę i teraz pozostaje pozbierać resztki. Również nie wierzę że, nawet na 30 wróci.
Nie ma co się użalać..przyjdzie moment to urośnie..to nie krypto jak np .XRP:)spójrzcie na inne spółki choćby i Hubtech..tam jest dopiero cyrk..przychody zyski nowe rynki a kurs w miejscu..
Wszystko się zgadza... nikt się nie użala, tylko stwierdzam fakt. Jak tak dalej będziemy uśredniać to pakiety po 10k będą spadać po bodbitce. Może to i dobrze. Teraz to kupujemy czas. Arkusz faktycznie podejrzanie wygląda, ale to dość długo trwa. Puki nie opchniesz para to nie masz straty. GOP, OML też padaka. Czekamy co będzie w 25, a teraz co odwalą na walnym.
Wierz dalej w to że samo tak sobie spada transakcjami po 1 sztuce. To przecież normalne i groszowe pkc na koniec dnia tez.no bo przecież nie było okazji sprzedac 30 sztuk w ciągu dnia. Rozwiazanie jest proste -skok na głowke i problemy się skończą. Można dołączyć do grona płaczków, którzy się nad sobą użalają i prześcigają w licytacji kto ile stracił. Zamiast płakać trzeba kupować. Uważam że część osób już dawno sprzedała i teraz dołączyli do grona malkontentów.im zależy żeby kurs był jak najniższej i modlą się żeby nie urosło póki nie odkupią. Ja tu grubo zarobię w 2025 i to niezależnie od tego czy będę nowe akcje czy nie.