i znów na peronie technik-at obserwuje wzrosty i zarobek innych hahaha musi cię to denerwować co ? dlatego zakładasz te wątku jeden po drugim próbując odwracać kota ogone
na Medcalu widział luke i zbierał po 39 a dziś 18 zł, na Inventionie pisał, że nie rozumie giełdy i kto go kupuje po 11 groszy a poszedł na 0,348 zł w 2 miesiące w czerwcu 2023 i do dziś wyje za mną na forum Inventiona gdzie ja keszowałem 200% zyski a jego zazdrość zdziera. to mitoman i wirtualny grajek, lata po forach tylko tam gdzie się cos dzije, coś mocno rośnie to od razu on tam jest, a jak coś mocno spada to od razu też jest śmiejąc się z tych co napisali jakiegoś posta wyżej.
mam go od ponad 2 lat przećwiczonego i się z niego nabijam
Nie wiem kim jesteś i nie potrzebuję wiedzieć. Wiem natomiast że na kilku spółkach które grałem to technik trafnie wskazał poziomy z których wystartuje lub na ktorych zatrzyma się rajd. Także tutaj. Gość ma powtarzalny sukces jako analityk. Ty walczysz o inne trofeum i chyba w innej lidze :)
Dlaczego niestety skoro kupiliśmy. Jedni gdy zeszło w piątek na 45-48 do luki której wykorzystanie podpowiedział Technik. Inni wyżej. Wszyscy zarobieni
Dnia 2024-12-11 o godz. 11:38 akcjoinm napisał(a): > hahaha technik może spadnie do twojej luki hahahahaha
Dnia 2024-12-11 o godz. 13:56 akcjoinm napisał(a): > technik-at idzie do luki? a było zarobić prawie 70% jak ja hahahaha
Typie, wez ty sie zacznij leczyc, bo az zal patrzec na twoje posty, ktore spamujesz od 11B przez CLC, a skonczywszy tutaj. Naprawde masz chyba zryta banie, ze siedzisz i piszesz po 10 postow dziennie na X forach. Umow sie do psychiatry, czekanie w kolejce z pewnoscia nauczy cie cierpliwosci.
A co do merytoryki - technik pisal o zejsciu w okolic 0,48 dnia 3 grudnia. W dniach 6 i 9 grudnia bylo takowe zejscie, nawet 2-3 grosze nizej. Po czym nastapilo wybicie na 1 zl. Mozna bylo ostro zatankowac i zarobic 100%.
Wez sie wiec ogarnij i nastepnym razem posluchaj madrzejszych od siebie. Jak cos w koncu zarobisz to poprawi ci sie humor i przestaniesz wypisywac takie bzdury. Bo na razie to jestes najwiekszym posmiewiskiem na forum bankiera.