• Obstawiamy Autor: ~Spokojny [77.45.125.*]
    Kiedy ruszy? Ja stawiam na przyszły tydzień.
    A Wy?
    Dyskusja.
  • Re: Obstawiamy Autor: ~szpaner [5.173.204.*]
    Dlaczego dopiero w następnym tygodniu? Już ruszyło jak by nie patrzeć jak zaczął się nowy cykl.
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Spokojny [77.45.125.*]
    Kolego Szpaner (mam nadzieję, że się nie obrazisz za Kolegę) - właśnie na Ciebie czekałem, dawno Cię nie było na forum albo nie byłeś aktywnym Forumowiczem.
    Jak to widzisz? Teoretycznie jesteśmy 15% w górę od dołka ale jednak jest mały niedosyt. Myślę, że przebicie 1 zł, to kwestia 5-7 sesji. Zastanawiam się tylko kiedy może nastąpić mocny ruch w górę i obroty sesyjne powyżej 300 k zł...
    Masz jakieś przemyślenia?
  • Re: Obstawiamy Autor: ~szpaner [5.173.204.*]
    Cykl zaczął się, ale bez mocnego potwierdzenia. Może to być potwierdzenie dzienne, ale najlepiej tygodniowe. Wtedy boty będą bardziej aktywne. Tygodniowy volumen musi być +500 tys. lub więcej. Musi odbiegać znacząco od poprzednich tygodni. Tydzień musi zamknąć się na plusie najlepiej +10% lub więcej bez dużych odchyleń od high &low. Co do poziomów to ciężko powiedzieć, różnie się to liczy, ważne żeby skutecznie i systematycznie szło w górę 1-3% dziennie jak np. na xtb .
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Lupo [31.61.174.*]
    Ruszy ruszy a jakże.
    W dół na 60 groszy.
    Nie kwestia czy tylko kiedy.
    To giełdowa wydmuszka.
  • Re: Obstawiamy Autor: ~ntcek [193.25.251.*]
    Ruszy na wartość księgowa ale po nowym roku po co płacić podatek w tym roku?niech wymęczą jeszcze jak o mnie chodzi
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Waldi [185.15.1.*]
    Mnie też ta wersja odpowiada coś się jeszcze dokupi
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Ghhy [51.83.130.*]
    Podatek sie placi gdy sie sprzeda a nie gdy sie kupuje.Tak czy inaczej gawiedz zostanie bez akcji.Akcje tanie to sie zastanawiają a jak bedzie po 2 zl. będa kupowac na wyscigi
  • Re: Obstawiamy Autor: ~ntcek [193.25.251.*]
    Aha czyli jak z 80gr zrobi 2zl to nie będzie realizacji zysków? Optymista xD
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Investor [31.61.244.*]
    Proste tak jest zawsze jak urośnie 200% to się wszyscy do kupna rzucają
[x]
NTCAPITAL 0,31% 0,64 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.