Kolego Szpaner (mam nadzieję, że się nie obrazisz za Kolegę) - właśnie na Ciebie czekałem, dawno Cię nie było na forum albo nie byłeś aktywnym Forumowiczem. Jak to widzisz? Teoretycznie jesteśmy 15% w górę od dołka ale jednak jest mały niedosyt. Myślę, że przebicie 1 zł, to kwestia 5-7 sesji. Zastanawiam się tylko kiedy może nastąpić mocny ruch w górę i obroty sesyjne powyżej 300 k zł... Masz jakieś przemyślenia?
Cykl zaczął się, ale bez mocnego potwierdzenia. Może to być potwierdzenie dzienne, ale najlepiej tygodniowe. Wtedy boty będą bardziej aktywne. Tygodniowy volumen musi być +500 tys. lub więcej. Musi odbiegać znacząco od poprzednich tygodni. Tydzień musi zamknąć się na plusie najlepiej +10% lub więcej bez dużych odchyleń od high &low. Co do poziomów to ciężko powiedzieć, różnie się to liczy, ważne żeby skutecznie i systematycznie szło w górę 1-3% dziennie jak np. na xtb .
Podatek sie placi gdy sie sprzeda a nie gdy sie kupuje.Tak czy inaczej gawiedz zostanie bez akcji.Akcje tanie to sie zastanawiają a jak bedzie po 2 zl. będa kupowac na wyscigi