• Oferty pracy są... Autor: ~Kostuch [77.222.231.*]
    coś się chyba ruszyło
    https://www.twohorizons.pl/#/career
    https://www.gameisland.pl/career
    https://www.thedust.pl/#/career
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Akill [31.0.55.*]
    A akillshot pusty
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Hubert [178.213.125.*]
    to składaj CV na tekściarza, bo bajki jakie na bankierze piszesz to nikt inny im takich nie napisze.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Lol [83.24.229.*]
    Dawaj te bajki. Ale zanim je pokażesz, to prośba, pokaż mi gdzie są ogłoszenia o pracy tych z dusta.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Pelini [89.78.117.*]
    One tam są od kiedy te strony powstały. Jak nie ma na skillshocie to znaczy, że nikt nikogo nie zatrudnia.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Kostuch [77.222.231.*]
    Mam rozumieć chłopaki że te oferty wiszą od tak sobie... . No ja nie wiem od kiedy są i czy tylko znajdą się tam bo Kubuś ma kaprys. Pewnie macie rację, jutro wszystko sprzedaję...:)
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Xd [31.0.92.*]
    Kostuch ty sądzisz że ktoś wejdzie na stronę Dustow? Bo jakby no ... Nie
    Tylko że na Skillshocie to kosztuje zrobienie ich...
    Btw, tam jest unity? Co? Przecież oni mieli to już wywalić lol. Fajkowe ogloszenia
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Kostuch [77.222.231.*]
    To prawda te ogłoszenie unity to jakieś fejkowe. Bo mieli odejść od tego silnika, no chyba że będą naprawiać Inkwizytora (to oczywiście ironia:)). Sprawdzałem jakiś czas temu podane strony i nic tam nie było, nagle coś się pojawiło. Nie wiem po co, może dla zmyłki wymęczonych akcjonariuszy tego pożal się Boże studia.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~FantastycznyPanMysza [31.0.93.*]
    Nie wiem, wiesz napisałem posta że nie ma ogłoszeń i się pojawiły - tyle że nie na Skillshocie a na stronce Dust, która przecież nie generuje ruchu. Na branżowych grupach na FB też cisza.
    No i to Unity, którego już nie mają. O co tu chodzi?
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~FantastycznyPanMysza [31.0.72.*]
    Ej, dobra to jest żart. To jest po prostu żart Wolfika i tyle.
    Zmienili z unity na unreal w ogłoszeniu.
    Nie wystawili ich na Skillshocie ani nigdziez na zamek grupie tylko na stronach na których nikt nie zagląda.
    Po tym jak napisałem że pustki. To się kwalifikuje jako bardzo niecenzuralne słowa. Oj Kubek, wstydu nie masz..
    I tylko 7 ludzi im trzeba?
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Kostuch [46.112.70.*]
    7 to mało. Przy takim stanie finansowym spółki. Myślałeś że co będą rekrutować od razu kilkudziesięciu. Jak dobiją do prawie 30 to powinno spokojnie wystarczyć aby w przyszłym roku zakończyć Home renovator i być może projekt CURB (jezeli z niego całkowicie nie zrezygnowali, co było by moim zdaniem dziwne, bo tam zostało niewiele do wydania w early acces) bądź Airport.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.24.229.*]
    Ale po pierwsze, to czy widziałeś jak wyglądają inne spolki które dostały od tych inwestorów kasę?
    Po drugie, nie dziwi cię chronologia?
    1. Pisze post że brań ogłoszeń
    Pojawiają się ogłoszenia na wewnętrznej stronie dusta. Nie akillshot, nie FB, tylko tam. To jakby sprzedawać auto na ściance ogłoszeń w bloku. Można, ale większą szansę na ol i x
    2. Mówię że mają Unity
    Poprawili na Unreal. Sami nie wiedzą kogo szukają czy co?
    Ja tam dla Level Designer widzę dalej Unity... . Może Złoty Kuba siedzi na forum i czeka co TY napiszesz a potem działa. Kto wie, kto wie. Ale tam wsadziliście batona na 2.71. Zjem go, tylko niech Kubuś ogłosi kontynuację projektów.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Hubert [51.105.231.*]
    ponoć konfabulancie miałeś już nie dobierać
    Zgadza się Dragonball... . Miałem nie dobierać, bo wtedy nie było pewne że będą mieć kasę na dalsze funkcjonowanie. Jak kasa zacznie wpływać i zostaną ogłoszone kontynuacje zawieszonych projektów to się pewnie zmieni.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Ojojoj [31.0.78.*]
    Przecież to są żarty. Te ogłoszenia są w niszowym miejscu, to jeden akapit, bez plecy, wymagań, nic.
    Na portalach i forach cicho. W ogóle zobaczcie jak aktualna jest strona dysta - zakładka zespl
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Wulff [51.105.231.*]
    teraz też nie jest pewne, zresztą spółka spadła na dno jak mieli finansowanie 5 projektów pewne, a skończyło się na wycofaniu pieniędzy przez inwestora. Ale ładuj, ładuj. Jak tak dalej pójdzie to samego prezesa wygryziesz, bo będziesz większościowcem.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Kostuch [46.112.67.*]
    Oj Dragonball o mnie się nie martw... . Już nie Hubert?:)
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Fajne masz zwidy, wcześniej każdy to był były pracownik dusta, teraz każdy to dragonball. Kto będzie następny w twoich urojeniach?
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Pelini [212.75.117.*]
    Ogloszenia mają sprawiać wrażenie, że firma funkcjonuje i coś sie dzieje.
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~FantastycznyPanMysza [31.0.75.*]
    Też tak sądzę, to nie są ogłoszenia tylko po akapicie i to takim ogólnym xd
  • Re: Oferty pracy są... Autor: ~Ja1 [80.238.119.*]
    Nie zgadzam się bo jeszcze z miesiąc temu tam nie było nic, zero, null. Żadnych ofert.
[x]
THEDUST -10,74% 1,21 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.