Ta spółka z rentownością nie ma nic wspólnego. To zwyczajna pralnia pieniędzy. Nadchodzi kres na spółki z grupy. Niestety osoby współpracujące wiedzą jak to robić (przykład PBG na Ukrainie i mecenas Szymański). W Polsce to nie przejdzie bez konsekwencji, a koniec już bliski.
Męczą się i męczą a nadal nie potrafią zrobić zapowiadanych miesiąc temu 1,1-1,3 zł. Odgrzewane aferki już nie pomagają a Artur jest już dawno odciety od nowych informacji z firmy, może już tylko tu kłamać i udawać jak że jeszcze coś wie haha
Dnia 2024-12-03 o godz. 10:42 ~Zakar napisał(a): > Męczą się i męczą a nadal nie potrafią zrobić zapowiadanych miesiąc temu 1,1-1,3 zł. Odgrzewane aferki już nie pomagają a Artur jest już dawno odciety od nowych informacji z firmy, może już tylko tu kłamać i udawać jak że jeszcze coś wie haha
Ja się nie męczę, nie mam na szczęście akcji na których się cały czas traci. Natomiast tobie współczuję, ale wiem, że masz swoje Panaceum na zmartwienia.
Dnia 2024-12-03 o godz. 18:31 ~Zakar napisał(a): > Po co mi twoje współczucie obiecałeś cenę 1,1-1,3 zł miesiąc temu czyń swoją powinność ! Nie potrafisz ? To po co pieprzysz takie głupoty ?
Coś nerwowo u ciebie. Jeszcze w tym czy dopiero w przyszłym tygodniu ogłosisz koniec GSMR i kwotę nałożonych kar?
Szkoda że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i zamiast stosować uniki odpowiedzieć na pytanie:
Kiedy doprowadzisz do kursu 1,1-1,3 ?
Chętnie poznam odpowiedź a stare aferki opisuj sobie dla słuchających Cię z otwartą gębą swoich fanów Bina i innych, na mnie te kłamstwa nie działają.
Nie sądzę bym doczekał konkretnej odpowiedzi haha.
Widzę Zakar, że spać nie możesz, lepiej wyjaśnij nam czemu przestałeś się chwalić, że masz średnią 1,8. Normalny inwestor potrafi przyznać się do swoich błędów, mizerny uważa, że błędów nie robi.
Tradycja niedotrzymywania słowa i wprowadzania inwestorów w błąd.
Sytuacja jest już dużo gorsza niż 6 miesięcy temu: https://youtu.be/UFAJ_3HTp10?t=1224
Czy ta fabryka już działa od początku tego roku jak obiecywał łysiejący młodzieniec? https://www.gramwzielone.pl/magazynowanie-energii/107410/compremum-wyda-nawet-255-mln-zl-na-fabryke-magazynow-energii