• Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: ~Prezes [154.47.24.*]
    tych wypocin z całego weekendu to szkoda komentować się sie typowi myli spółka s.a i z o.o.
  • Re: Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: com_trader [5.42.206.*]
    Dnia 2024-12-02 o godz. 13:09 ~Prezes napisał(a):
    > tych wypocin z całego weekendu to szkoda komentować się sie typowi myli spółka s.a i z o.o.

Nie rozumiesz o czym piszesz...
    Ręce opadają...
    Masz tu (w strukturze) spółkę operacyjną Vee Center Sp. z o.o., której udziały należą w 100% do Vee S.A. i której dotyczyło komentowane przeze mnie ostatnie ESPI i masz też... co oczywiste (bo na forum spółki giełdowej Vee S.A.
    Udziały w tej sp. z o.o. to Wasz główny majątek - czego jeszcze nie rozumiesz???

A przesłanki do obligatoryjnego wniosku o upadłość nie różnią się przesadnie w sp. z o.o. i s. a. - tak na marginesie...

com

• Re: Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: ~Troll [83.24.135.*]
    Szkoda zdrowia. Nieliczni tylko na tym forum odróżniają sp. z o. o. od S.A. A już naprawdę wyjątki wiedzą co to jest Vee Ventures , Vee S.A. czy Vee Center sp. z o.o.
    Ważne są tylko hasła: jutro odpał, za miesiąć 100 zł za kwartał 1000, czy inne w tym stylu. Hossa na AI, to i Vee pojedzie itp.
  • Re: Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: com_trader [146.70.241.*]
    Dnia 2024-12-02 o godz. 21:26 ~Troll napisał(a):
    > Szkoda zdrowia. Nieliczni tylko na tym forum odróżniają sp. z o. o. od S.A. A już naprawdę wyjątki wiedzą co to jest Vee Ventures , Vee S.A. czy Vee Center sp. z o.o.
    > Ważne są tylko hasła: jutro odpał, za miesiąć 100 zł za kwartał 1000, czy inne w tym stylu. Hossa na AI, to i Vee pojedzie itp.

Ale są też nieliczni może, ale rozumni... jak Ty.
    Podobnie jak Ty ubolewam nad poziomem przeciętnego polskiego inwestora indywidualnego... szczególnie tego widocznego w wypowiedziach na Bankier.pl...
    To również z powodu tego poziomu mamy tyle przekrętów i wyzerowań kapitału drobnych...
    Bo człowiek zorientowany nie kupiłby nawet formy graficznej raportu takiego Vee, czy innego Krezusa, Fluida, Petrolinvestu, czy wielu innych spółek-nieporozumień.

com

• Re: Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: ~MPa [5.173.206.*]
    Zbiegła się grupa kolegów w kulminacyjnym momencie i namawiają do sprzedaży itd
  • Re: Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: com_trader [146.70.241.*]
    Dnia 2024-12-02 o godz. 22:30 ~MPa napisał(a):
    > Zbiegła się grupa kolegów w kulminacyjnym momencie i namawiają do sprzedaży itd

Odrzuć logikę, nie zwracaj uwagi na matematykę, przymknij oczy na raporty okresowe i... kupuj akcje Vee.
    Ktoś Ci broni?

Tylko... nie masz prawa za jakiś czas płakać, że nic nie wieszczyło katastrofy!
    Bo sygnały masz jasne...

com
  • Re: Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: ~Lupo [31.61.174.*]
    Normalnie kolejny forumowy filantrop troszczący się o pieniądze nieznanych sobie osób.
    Porady trolla nagona spadkowego za free.
    Hehehe.

• Re: Pod podatek się wysypali, stop loss poszedł i odkup Autor: zenekzakcentu [88.156.215.*]
    Najważniejsze że martwią się obcy mi ludzie o moje akcje i pieniądze...szlachetne to i godne podziwu
    Dnia 2024-12-02 o godz. 22:46 zenekzakcentu napisał(a):
    > Najważniejsze że martwią się obcy mi ludzie o moje akcje i pieniądze...szlachetne to i godne podziwu

Za parę tygodni góra miesięcy porozmawiamy o Twoich pieniądzach...
    Wówczas sam sobie przypomnisz dzisiejszy swój post...
    Bo nie jest moją misją, by z Tobą polemizować - jest nią pisać prawdę!
    I obym się mylił... dla Twojego dobra!

Ale... rachunek prawdopodobieństwa w mojej opinii mam po swojej stronie.
    I potwierdzają to raporty okresowe Vee S. A.

com

[x]
VEE 2,37% 12,95 2025-10-30 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.