Dnia 2024-12-02 o godz. 13:09 ~Prezes napisał(a): > tych wypocin z całego weekendu to szkoda komentować się sie typowi myli spółka s.a i z o.o.
Nie rozumiesz o czym piszesz... Ręce opadają... Masz tu (w strukturze) spółkę operacyjną Vee Center Sp. z o.o., której udziały należą w 100% do Vee S.A. i której dotyczyło komentowane przeze mnie ostatnie ESPI i masz też... co oczywiste (bo na forum spółki giełdowej Vee S.A. Udziały w tej sp. z o.o. to Wasz główny majątek - czego jeszcze nie rozumiesz???
A przesłanki do obligatoryjnego wniosku o upadłość nie różnią się przesadnie w sp. z o.o. i s. a. - tak na marginesie...
Szkoda zdrowia. Nieliczni tylko na tym forum odróżniają sp. z o. o. od S.A. A już naprawdę wyjątki wiedzą co to jest Vee Ventures , Vee S.A. czy Vee Center sp. z o.o. Ważne są tylko hasła: jutro odpał, za miesiąć 100 zł za kwartał 1000, czy inne w tym stylu. Hossa na AI, to i Vee pojedzie itp.
Dnia 2024-12-02 o godz. 21:26 ~Troll napisał(a): > Szkoda zdrowia. Nieliczni tylko na tym forum odróżniają sp. z o. o. od S.A. A już naprawdę wyjątki wiedzą co to jest Vee Ventures , Vee S.A. czy Vee Center sp. z o.o. > Ważne są tylko hasła: jutro odpał, za miesiąć 100 zł za kwartał 1000, czy inne w tym stylu. Hossa na AI, to i Vee pojedzie itp.
Ale są też nieliczni może, ale rozumni... jak Ty. Podobnie jak Ty ubolewam nad poziomem przeciętnego polskiego inwestora indywidualnego... szczególnie tego widocznego w wypowiedziach na Bankier.pl... To również z powodu tego poziomu mamy tyle przekrętów i wyzerowań kapitału drobnych... Bo człowiek zorientowany nie kupiłby nawet formy graficznej raportu takiego Vee, czy innego Krezusa, Fluida, Petrolinvestu, czy wielu innych spółek-nieporozumień.
Dnia 2024-12-02 o godz. 22:46 zenekzakcentu napisał(a): > Najważniejsze że martwią się obcy mi ludzie o moje akcje i pieniądze...szlachetne to i godne podziwu
Za parę tygodni góra miesięcy porozmawiamy o Twoich pieniądzach... Wówczas sam sobie przypomnisz dzisiejszy swój post... Bo nie jest moją misją, by z Tobą polemizować - jest nią pisać prawdę! I obym się mylił... dla Twojego dobra!
Ale... rachunek prawdopodobieństwa w mojej opinii mam po swojej stronie. I potwierdzają to raporty okresowe Vee S. A.