• JUHUUUU!!!! Autor: ~Lolek [46.134.106.*]
    Mamy to, w końcu 15 zł!!!
  • Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~Ja [5.173.156.*]
    BRAWO.SUPER.DOSKONALE.Teraz 09...z przodu.Czekamy.
    Ale jaja!!!!Komedia.Tez straciłem.Mam ubaw chociaż.
    Ori.Mid...co Wy na to?Wychodzi na xxx ten ma rację.
  • Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~ori [212.180.229.*]
    no niestety, xxx przedstawiciel spółdzielni ma racje. Popatrz na arkusz, jak powstaje spadek? tu już nikt nie sprzedaje. To ta cjholerna spóldzielnia se sypnie co raz 1k papiera nawet nie patrzac na arkusz. Normalny człowiek sprzedaje po 100-200 akcji, a nie jebudu od razu 1,5k wrzuca. Pytanie skąd ta spółdzielnia ma akcje do sypania??? a może przepakowała od prezesa w czerwcu? no własnie
  • Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~Kontraktor [172.225.187.*]
    Typie co to jest 1,5k akcji?
    1500 x 16 = 24 000
    To jest bardzo mało pieniędzy
    Inwestorów którzy mogą wykonać taką transakcje są dziesiątki tysięcy w Polsce

Mnie bardziej martwi obrót dzienny jak w piekarni
  • Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~jb [185.242.252.*]
    Jak to skąd mają akcje ? od tych co skaczą. to co zbiorą wywalą 1zł taniej - wielkiej straty na tym nie ma. A cel jeden zbić jak najbardziej się da a potem zebrać na wzroście. Z tym sentymentem do spółki podciągną 5% w górę i zbiorą więcej niż wcześniej wysypali. Bardzo prosty mechanizm do zastosowania przy spółkach o niskiej płynności i zniechęconych akcjonariacie.
  • Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~Mniejcoraz [37.248.168.*]
    Zaraz zaczną się pierwsze skoki
  • Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~od1993 [77.253.24.*]
    najzabawniejszy tekst u zwolennikow spisku normalny czlowiek sprzedaje 100-200 akcji a nie od razu 1 tys, a moze panowie spiskowcy zastanowcie sie dlaczego nikt normalny tego nie kupuje ano dlatego ze dds2 to byla klapa a darmowe akcje w drodze i zaraz pojda w rynek tu nie ma zadnego spisku i 10 zl nadal nie bedzie tanio a sentyment do gemingu skonczyl sie dawno i rosnac beda tylko te spolki ktore odniosa raelny sukces poparty pokaznym cash flowem
  • Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~jb [185.242.252.*]
    tak, darmowe akcje...widzisz żeby jakaś emisja była dopuszczona do obrotu manipulatorze.
    i tak dds2 klapa ze sprzedażą 200k sztuk.. acha, zaraz się pojawi miszcz co porówna do dds1 który sprzedał się w większej ilości - ale że trwało to kilka lat to już dla naganiaczy nie ma znaczenia.

• Re: JUHUUUU!!!! Autor: ~Mniejcoraz [37.248.168.*]
    Wg was nikt nie sprzedaje, więc jakim cudem spada kurs :)))))
    Dds2 niestety hitem się nie okazał, kapitalizacja może spaść do 20 mln bo czemu nie ma być urealniona?
[x]
MOVIEGAMES -0,30% 13,12 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.