• Noi kurcze leci w dól Autor: ~Michal [192.168.1.*]
    Ile jeszcze zostało dni do ogłoszenia wyników??
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~cyferblat [77.115.43.*]
    15 sierpnie - zostało jeszcze 20 sesji i dzisiejsza
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~Michal [192.168.1.*]
    No to ciekawe czy cos pojdzie w gore przed ogłoszeniem wyników
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~cyferblat [77.115.43.*]
    zastanawiam sie kto tak sprzedaje skoro po tak długim czasie jest własnie szansa na odrobienie strat. Czy ktos specjalnie zwala kurs. Zastanawia mnie to bo kiedyś nikt nie chciał sprzedawac a teraz leca tysiące (no moze nie dzisiaj). Zdrugiej strony nikt tego nie chciał kupowac a tera ktos zbiera.... Jeśli skupuje zarząd, pracownicy to widocznie robia przez podstawione osoby , bo nie ma info o operacjach na akcjach. Sprzedaja tez inni bo byłoby info więc pewnie pierwsi inwestorzy co kupili 25-37 zeta, chyba ktoś ma nóż na gardle...
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~leszcz [195.94.204.*]
    zapominasz o tych co kupowali za 3 - 4 zł , sam uśredniałem wtedy i nabyłem ponad 2k po 3,60 do 4 zł uśredniłem do 7 ale jeśli któś miał wiekszą kase to teraz i tak ma niezły zarobek.
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~olo [83.7.160.*]
    jest okazja do tańszych zakupów
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~Michal [192.168.1.*]
    Ja kupiłem po 9 zł i mam teraz stratę ale nie mam zamiaru sprzedawać wrećz przeciwnie w poniedzialek albo jeszcze dzsiaj pod koniec sesji zamierzam kupić b wiem ze jak to ruszy to odrazu o 20- 30%
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~wino [79.188.237.*]
    Jakie są prognozy wyników? Ktoś puścił jakąś parę?
  • Re: Noi kurcze leci w dól Autor: ~haker_100 [77.65.141.*]
    No nieżle koleś
    15 sierpirń to święto NMP i nawet chiperrarkety są nieczynne a ty podajesz że będzie raport kwartalny
    17.08.2009 będzie oficjalne podanie wyników natomiast 14.08.2009 nieoficjalne
    I wtedy to na pewni Reinhold podskoczy ale z jakiego poziomu to jeszcze nie wiadomo
    Dziś obroty bardzo mizerne nie ma sie co przejmowac ja tez mam grubo powyżej dzisiejszego zamknięcia i mam to głęboko gdzieś.
[x]
REINHOLD 9,09% 0,06 2026-04-08 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.