Dziwie sie Wam. Przecież teraz na KROSNO jest nagonka. Prezes kupił Krosno to prawda ..ale za okolo 0,29 i teraz on zaraz zacznie wysypywać papier... dla niego 3-4 grosze to ogromny zysk przy takim kapitale...zastanówcie się czy warto inwestować w to..
uciekajmy z krosna bo bankrutuje- podobno te 60 zleceń z innych krajów na szkło ma byc cofniete i ludzie beda pić nie w szklankach tylko w plastikowych kubkach
Krosno zamierza otworzyc produkcje plastiku i zamknąc Hute :D
Wiem że boli gdy kurs szybuje,ale po co wypisywać takie smuty...leszczy do sprzedazy brak, tak wiec niedlugo 0.50 ustawiajcie się po PKC może jeszcze cos skubniecie.
Broker, olśnij mnie - przy jakim kapitale!? Czy dla ciebie niecałe 500000 akcji po 0,27 to taaaaki kapitał???? Nie możesz kupić i robisz niepotrzebny szum, co najmniej jakby Krosno jutro miało zejść z giełdy. Sorki, ale TU SIĘ ZARABIA!!!
Broker, olśnij mnie - przy jakim kapitale!? Czy dla ciebie niecałe 500000 akcji po 0,27 to taaaaki kapitał???? Nie możesz kupić i robisz niepotrzebny szum. Sorki, ale TU SIĘ ZARABIA!!!
Broker, nie mogę powstrzymać się od śmiechu! Czy dla ciebie niecałe 500000 akcji po 0,27 to taaaaki kapitał!? Policz zysk. Wcale nie jest "ogromny". Myślę, że nie możesz kupić i robisz niepotrzebny szum - ale już ZA PÓŹNO!!! . Przecież ludzie mają swój rozum, więc takie posty wsadź sobie w 4 litery albo idź do piaskownicy...
Pozdrowienia dla wytrwałych graczy od wytrwałego gracza;)