• KROSNO BANKRUTUJE!!! Autor: ~broker [79.184.231.*]
    Dziwie sie Wam. Przecież teraz na KROSNO jest nagonka. Prezes kupił Krosno to prawda ..ale za okolo 0,29 i teraz on zaraz zacznie wysypywać papier... dla niego 3-4 grosze to ogromny zysk przy takim kapitale...zastanówcie się czy warto inwestować w to..
  • Re: KROSNO BANKRUTUJE!!! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    uciekajmy z krosna bo bankrutuje- podobno te 60 zleceń z innych krajów na szkło ma byc cofniete i ludzie beda pić nie w szklankach tylko w plastikowych kubkach

Krosno zamierza otworzyc produkcje plastiku i zamknąc Hute :D
  • Re: KROSNO BANKRUTUJE!!! Autor: ~hans [217.43.196.*]
    Wiem że boli gdy kurs szybuje,ale po co wypisywać takie smuty...leszczy do sprzedazy brak, tak wiec niedlugo 0.50 ustawiajcie się po PKC może jeszcze cos skubniecie.
  • Re: KROSNO BANKRUTUJE!!! Autor: ~broker [79.184.231.*]
    Hans przekonałeś mnie kupuje po 0,34 niech się dzieje co chce
  • Re: KROSNO BANKRUTUJE!!! Autor: ~mike [83.7.230.*]
    Broker, olśnij mnie - przy jakim kapitale!? Czy dla ciebie niecałe 500000 akcji po 0,27 to taaaaki kapitał???? Nie możesz kupić i robisz niepotrzebny szum, co najmniej jakby Krosno jutro miało zejść z giełdy. Sorki, ale TU SIĘ ZARABIA!!!
  • Re: KROSNO BANKRUTUJE!!! Autor: ~mike [83.7.230.*]
    Broker, olśnij mnie - przy jakim kapitale!? Czy dla ciebie niecałe 500000 akcji po 0,27 to taaaaki kapitał???? Nie możesz kupić i robisz niepotrzebny szum. Sorki, ale TU SIĘ ZARABIA!!!
  • Re: KROSNO BANKRUTUJE!!! Autor: ~mike [83.7.208.*]
    Broker, nie mogę powstrzymać się od śmiechu! Czy dla ciebie niecałe 500000 akcji po 0,27 to taaaaki kapitał!? Policz zysk. Wcale nie jest "ogromny". Myślę, że nie możesz kupić i robisz niepotrzebny szum - ale już ZA PÓŹNO!!! . Przecież ludzie mają swój rozum, więc takie posty wsadź sobie w 4 litery albo idź do piaskownicy...

Pozdrowienia dla wytrwałych graczy od wytrwałego gracza;)
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.