Myślę że jeśli dziś nie bedzie raportu, a wiadomo że nie bedzie, to czas sie organizować i podjąc jakieś kroki by wprowadzić tam jakiegoś rewidenta żeby sprawdził co jest grane, skąd brak raportów, skąd ta nagła strata w ostatnim raporcie itd. Inaczej skończy sie jak na efe, falcon na których bydgoska szajka te same numery robi. Jak chcecie odzyskać hajs to trzeba działać zanim to zdejmą z giełdy i temat ucichnie. Podobne historie przeżylem na molmedica czy power price gdzie zostałem z akcjami a spółki poszły w piach.
Powołano klona jako sp. z o.o. po co? Zamiana naszej spółki w fundusz holding w innej branży. A saic motor Poland zarejestrowany po naszym zawieszeniu szukał menadżera produktu do kontaktu z inwedgorami. Po za tym chiński saic produkuje mg roewe i markę maxus. Zwróćcie uwagę że w dystrybucji mg i maxus mają innych importerów inne grupy dealerskie prowadzą sprzedaż. Gdyby saic jako całość wchodził do Polski to spieliby sieć mg i maxus jak zrobiło chery z omoda i jajco albo baic z beijingiem i forthingiem
Chcieli? Ja widzę masturbacje redakcji do sprzedaży mg i kolejny fake wywiad z lin pengirm którego nie ma w zarządzie saic motor Poland ale według pismaków jest CEO na Polskę śmierdzi mi styczniem 2018 i wypocinami Mateusza Kowalskiego z goveny o roewe