• A te straszne... Autor: ~Pan_Jan [46.112.72.*]
    A te straszne sypy to już były ? bo chcę dokupić a tu .... oprócz lamentu trolików zero podaży
  • Re: A te straszne... Autor: ~Mr_Bras [188.146.249.*]
    Ciężko coś tanio podebrać ogólne jęczenie ale syćkie chcą kupić
  • Re: A te straszne... Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    Teraz dużo jęczenia będzie i próby kto taniej podkupi
    Z serii ciekawostki i informacje - plan alternatywny przygotował profesor Krzysztof Pilarski z Akademii Przyrodniczej w Poznaniu
  • Re: A te straszne... Autor: ~Mr_Bras [188.146.249.*]
    Wycena a skąd wiadomo, że Pan profesor pracuje dla brasa
    tzw. biały wywiad - a poważnie to napisałem maila zapytaniem do firmy jak się sprawy mają i odpisali
  • Re: A te straszne... Autor: ~Pan_Jan [46.112.88.*]
    Również dziękuję za informację wśród tego biadolenia wartościowe wpisy się gubią, czyli poważnie do tematu podeszli zatrudniając profesora do projektu, 15 stycznia mamy to !
  • Re: A te straszne... Autor: ~brasek [193.25.251.*]
    Pilarski przygotował dla nich raport o oddziaływaniu na środowisko dokładnie 15 lutego 2022 i nie jest to żadna tajemnica o jego współpracy, a tym bardziej biały wywiad xD espi było na ten temat.Nie macie co wymyślać to się za pisanie bajek bierzecie.Wpakowaliście się w bagno to bierzcie na klatę a nie próbujecie naiwnych nagonić.
  • Re: A te straszne... Autor: ~Pan_Jan [46.112.68.*]
    Synku spółka ci się nie podoba idziesz na inną po co ta dziecinada
    ~brasek IP 193.25.251.* najpierw wypisujesz 20 postów, że spółka wudmuszka i nie ma z nią kontaktu itd... a następnie potwierdzasz , że Bras od 2 lat współpracuje z panem profesorem Krzysztofem Pilarskim w sprawie budowy Farmy fotowoltanicznej.
    To może żeby było szybciej to po ile chcesz dokupić ?
    Kompromitujecie się dzieciaki każdym kolejnym postem, naganiacie nie mając pojęcia o spółce, ja nigdzie nie pisałem że nie ma kontaktu ze spółka to ty robiłeś,,biały wywiad" i się dowiedziałeś niby o Pilarskim xDD naganiać trzeba umieć,a nie wymyślać jakieś sensacyjne informacje które można zweryfikować w 2 minuty. Koleś im zrobił opinie środowiskową prawie 3 lata temu i od tego czasu i tak przekładali z 5 razy to jaki to jest gamechanger że twój kolega się podnieca że 15 mamy to. Wy nawet nie wiecie że 15 i 31 to są dwie różne decyzję to o czym wy tu chcecie rozmawiać.
    Treść zapytania jakie przesłałem do formy Bras na email:
    17.09.2024 10:07 CEST K> napisał(a):

Witam,
    w związku z tym, że jestem akcjonariuszem firmy
    przesyłam zapytanie - na jakim etapie jest obecnie realizacja projektu alternatywnego do którego to zastrzeżenia miała SKO,
    pozdrawiam
    i odpowiedz firmy:
    Od: biuro biuro
    Wysłane: środa, 20 września 2024 10:01
    Temat: Re: projekt alternatywny
    Szanowny Panie,
    Uprzejmie dziękujemy za zainteresowanie spółką BRAS S.A. Informujemy, że alternatywny projekt jest w trakcie opracowywania przez Pana Profesora Krzysztofa Pilarskiego z Akademii Przyrodniczej w Poznaniu, będzie złożony do Wójta Gminy Głogów zgodnie z wyznaczonym terminem.

Z poważaniem,
    brasek myślę, że możesz to bardzo łatwo zweryfikować - zadzwoń do firmy albo napisz email
    Od: biuro biuro

tu masz email żeby nie było że nie dałeś rady albo firma nie ma email-a
    No nie wkleja się Od: biuro biuro

biuro@bras.energy
  • Re: A te straszne... Autor: ~Mr_Bras [188.146.252.*]
    brasek synku szybko cie wyjaśnili
    Wyjaśniać to ja tu muszę wasze pierdoły, plan alternatywny xD plantacja rzepaku. Ale jak się mylę to fundusze mają,,samograj" co nie synku?
    Tak jak napisałeś weryfikacja moich informacji zajmie ci 2 minuty - zatem jako, że mamy weekend to w poniedziałek czekamy na twój wpis
    - serdecznie pozdrawiam akcjonariusz firmy Bras
  • Re: A te straszne... Autor: ~brasek [46.134.98.*]
    Dziękuję I też pozdrawiam
  • Re: A te straszne... Autor: ~J-23-5 [31.61.253.*]
    Na /do/kupienie jeszcze będzie czas dużo czasu przed końcem roku (optymalizacja podatków)
  • Re: A te straszne... Autor: ~J-23-5 [31.61.227.*]
    Dnia 2024-12-02 o godz. 09:55 ~J-23-5 napisał(a):
    > Na /do/kupienie jeszcze będzie czas dużo czasu przed końcem roku (optymalizacja podatków)

I ,... jesteśmy na ścieżce i na kursie
    tak trzymać !!!!!
[x]
BRAS -2,36% 0,29 2025-12-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.