• Medapp w nowym szpitalu Autor: ~appmed [27.55.87.*]
    https://www.linkedin.
    com/posts/mariuszpopin_medycznaciekawostkanapiafbtek-carnalifeholo-activity-7268173748036358144-Lnjd?utm_source=share&utm_medium=member_android
  • Re: Medapp w nowym szpitalu Autor: ~drit [185.48.129.*]
    Wcale nie nowy - ten szpital to jeden z najstarszych "klientów" lub może raczej testerów MedAppu.
    Wiadomości o ich współpracy były już w 2018 roku.

A na filmie, który opublikowali widać jak marnie wciąż działa CarnaLife Holo,
    bo obraz nie obraca się wokół osi będącej w środku wizualizowanych danych,
    ale ma ma punkt odniesienia gdzieś na zewnątrz i bez sensu się porusza przy obrocie.
    Programista ogarniający podstawy grafiki 3D bez problemu poprawiłby to w kilka minut,
    a jak widać nawet w stanie pokazywanym obecnie tego nie zrobiono...
  • Re: Medapp w nowym szpitalu Autor: ~Dritożerca [37.47.93.*]
    A wiesz jaki jest cel tego? Skoro to takie oczywiste i błędne to czemu nagrano taki film i go udostępniono?
    Oj drit „inteligencja nadal cię goni, ale ty zawsze jesteś szybszy”
  • Re: Medapp w nowym szpitalu Autor: ~drit [185.48.129.*]
    Dnia 2024-11-29 o godz. 14:57 ~Dritożerca napisał(a):
    > A wiesz jaki jest cel tego? Skoro to takie oczywiste i błędne to czemu nagrano taki film i go udostępniono?

Bo autor filmu tak słabo zna się na wizualizacji danych w 3d,
    że nie zdawał sobie sprawy z tego jak słabą funkcjonalność prezentuje
    i że dokonuje autokompromitacji czy nawet samozaorania...

Ja używałem i pracowałem przy rozwoju kilku programów z grafiką 3d
    i z doświadczenia wiem, że użytkownik chce mieć stabilny obraz na środku pola widzenia,
    a nie przy obrocie gonić oczami za modelem, który mu się niespodziewanie przesuwa.

Tu problem wynika z tego, że wyświetlana jest wycięta część oryginalnych danych
    i nie obliczono ich nowego środka ani nie przesunięto odpowiednio punktu odniesienia.

• Re: Medapp w nowym szpitalu Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    NIESTETY TU NIKT NIE KUPUJE I NIKT NIE JEST ZAINTERESOWANY SPÓŁKĄ , TU SĄ SZTUCZNE RUCHY PRZEZ SŁUPY KTÓRE MAJĄ ZA ZADANIE SPRZEDAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ KAŻDĄ ILOŚĆ AKCJI JAK TYLKO POKAŻE SIĘ CHĘTNY ,ALE TO NA BUŁKĘ MOGĄ ZAROBIĆ NIEPRAWDOPODOBNY UPADEK SPÓŁKI Z 2 ZŁ NA 17GR TO DNO DNA ,CO NAJGORSZE ŻE TO NIE KONIEC SPADKÓW CO WIDAĆ JAK UWALAJĄ KURS
[x]
MEDAPP -5,62% 0,24 2026-05-29 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.