Wcale nie nowy - ten szpital to jeden z najstarszych "klientów" lub może raczej testerów MedAppu.
Wiadomości o ich współpracy były już w 2018 roku.
A na filmie, który opublikowali widać jak marnie wciąż działa CarnaLife Holo,
bo obraz nie obraca się wokół osi będącej w środku wizualizowanych danych,
ale ma ma punkt odniesienia gdzieś na zewnątrz i bez sensu się porusza przy obrocie.
Programista ogarniający podstawy grafiki 3D bez problemu poprawiłby to w kilka minut,
a jak widać nawet w stanie pokazywanym obecnie tego nie zrobiono...
A wiesz jaki jest cel tego? Skoro to takie oczywiste i błędne to czemu nagrano taki film i go udostępniono?
Oj drit „inteligencja nadal cię goni, ale ty zawsze jesteś szybszy”
Dnia 2024-11-29 o godz. 14:57 ~Dritożerca napisał(a): > A wiesz jaki jest cel tego? Skoro to takie oczywiste i błędne to czemu nagrano taki film i go udostępniono?
Bo autor filmu tak słabo zna się na wizualizacji danych w 3d, że nie zdawał sobie sprawy z tego jak słabą funkcjonalność prezentuje i że dokonuje autokompromitacji czy nawet samozaorania...
Ja używałem i pracowałem przy rozwoju kilku programów z grafiką 3d i z doświadczenia wiem, że użytkownik chce mieć stabilny obraz na środku pola widzenia, a nie przy obrocie gonić oczami za modelem, który mu się niespodziewanie przesuwa.
Tu problem wynika z tego, że wyświetlana jest wycięta część oryginalnych danych i nie obliczono ich nowego środka ani nie przesunięto odpowiednio punktu odniesienia.
NIESTETY TU NIKT NIE KUPUJE I NIKT NIE JEST ZAINTERESOWANY SPÓŁKĄ , TU SĄ SZTUCZNE RUCHY PRZEZ SŁUPY KTÓRE MAJĄ ZA ZADANIE SPRZEDAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ KAŻDĄ ILOŚĆ AKCJI JAK TYLKO POKAŻE SIĘ CHĘTNY ,ALE TO NA BUŁKĘ MOGĄ ZAROBIĆ NIEPRAWDOPODOBNY UPADEK SPÓŁKI Z 2 ZŁ NA 17GR TO DNO DNA ,CO NAJGORSZE ŻE TO NIE KONIEC SPADKÓW CO WIDAĆ JAK UWALAJĄ KURS