Niestety ale ta spółka to lipa , ten zarząd się do niczego nie nadaje. Widać to po ich braku reakcji na ciągłe przekładanie , nie potrafią ani zaskarżyć ani ponaglić.
Chyba im to na rękę , żegnam kolegów . Dobrze że się nie wpie.... w ten badziew.
Niech się za handel truskawkami wezmą
Nie potrafią sobie poradzić z gminą na zadupiu. ( Przepraszam nie chcę nikogo urazić). Jak tak mają robić to niech to sprzedadzą normalnym inwestorom z doświadczeniem , nawet z małych spółek.
Sam myślałem i pisałem że to będzie latać nawet po 10 zł przy spekule ale stracili kompletnie moje zaufanie. ( Które nic oczywiście nie znaczy)
To się nie otworzy na 1zl? Jeszcze trochę a będzie po 0.06 gr i się zamknie .
Miłego dnia
Ps. Chcą obracać milionami a nie stać ich na porządnych prawników?
Do tej pory cisza z innymi inwestycjami , przecież jak jedno leży i czeka to można działać dalej ale po co ?
Jak lepiej zająć się czymś co jest niewiadomą. I niech mi nikt nie opowiada głupot że to tak duży temat że nie można robić innych inwestycji bo to tylko źle świadczy o spółce , czy tam pracują dwie osoby? Ale wstyd , chyba tylko na new connect chcą zarobić wciskając kity i akcje. Hahaha
Zamiast od razu wrzucić info i dokładnie wytłumaczyć o co chodzi to mają na Nas wywalone. Niektórzy piszą że mają 3 dni ale co mnie to obchodzi.
Tak im zależy.
Wtedy był całkowicie inny właściciel i akcjonariat, zarobili to cypryjczycy i były zarząd.Trzeba to obserwować bo tak jak już tu kiedyś pisałem Krzyżanowska się wpakowała w pakiet taki że musi każdy 1% raportować,jak będzie chciała wyjść to wtedy zaczną ,,produkować" espi i moim zdaniem wymyślą coś nowego bo ta farma nie oszukujmy się to jest zgrany temat.Obroty,obroty i jeszcze raz obroty wtedy zejdą ludzie z haka,a kto będzie chciał to zarobi. Zobaczcie sobie tygodniowe obroty w 2020 i 2021,teraz 5 baniek po odwieszeniu i jakieś ochłapy przez ostatnie miesiące.A grupa co tu wali w każdego kto napisze coś nie po ich myśli i sobie plusuje największe brednie się podnieca bo 200tys akcji się przemieliło przy ponad 50mln FF.