Niewykluczone, że ostatnie kilka sesji już przerzucali tylko pakiety między sobą i nie mają już co zbierać (czyli może nie ma sensu już dołować kursu). Faktycznie na obecnych poziomach to nijak nie kalkuluje się sprzedawać. Inna sprawa, że kupujących też nie ma. Też się nie dziwię.
Jednak czekanie na 20 groszy, jak to tu ktoś ostatnio pisał też wydaje się niedorzeczne :-)
Ostatnie wypuszczone akcje (bez dopuszczenia do obrotu) były po 30 gr. Zresztą każdy roztropny wie, że jeśli chce kupić akcje Hub.Tech, to obecnie cena jest okazyjna. Poniżej 30 gr to chyba jednak nie zjedzie (chyba, ze jakiś chwilowy "tik"). No, jak będzie - to zobaczymy. Obecny kurs jest i tak wyraźnie poniżej wartości księgowej. A spółka się rozwija.
Dnia 2024-11-29 o godz. 16:40 ~Luigi napisał(a): > Muminku, uważaj na maliniaka gość kupił 4 lata temu i do dziś żale wylewa. Rozumiesz 4 lata siedzi i biadoli na forum xDD
'Luisko', gdybym kupił, co usiłujesz sobie mówić, to bym skakał ja ty przed każdym raportem i wieszczył, że jazda idzie a ja z wami na pokładzie siedzę. Na każdym zjeździe pisałbym, że super, bo uśredniłem i poniżej złotówki nie oddam :) :) Znasz te teksty? No pewnie że znasz, bo kilka razy ich używałeś :)
I kto to mówi. :D Twoja koncepcja tekstów też dawno skończona. Miało według ciebie się kisić parę lat przy poziomie około 20 groszy. Tak pisałeś wiosną tego roku. :D
Dnia 2024-11-30 o godz. 01:15 ~Roz napisał(a): > I kto to mówi. :D Twoja koncepcja tekstów też dawno skończona. Miało według ciebie się kisić parę lat przy poziomie około 20 groszy. Tak pisałeś wiosną tego roku. :D
No faktycznie, rozjazd przepowiedni z rzeczywistością niesamowity :) Tak niesamowity, że przyćmił twój zjazd borucianego kwita, tego od 'miliarda dolarów kapitalizacji w roku 2025' - zjazd w 4 lata z 80 groli na 33 :) :)
Ps. Ty myślisz chłopie nad logiką tego, co klepiesz w klawisze ?
Malina ty chyba specjalnie pomijasz fakt, że z 20 grali wzrosło 100% i teraz utrzymuje wzrost 50% od dołka mimo twojego nieskutecznego zaklinania od lipca, gdzie miało być wg ciebie na pewno poniżej 30 gr.
Forum cię ignoruje, rynek cię ignoruje. Jest ktoś, kto cię nie ignoruje?