• Złe info Autor: ~Pytek [37.225.16.*]
    nie wywołuje żadnej reakcji? Brawo. Tak trzymać. Życzeniowo poproszę łamanie 11 na zwiększonym vol. Da radę?
  • Re: Złe info Autor: ~SeekingAlpha [109.233.88.*]
    Rynek już wliczył. Prawdziwi demokraci się mszczą na bracie ministra zdrowia. Dobrze, że za molekułka stoi polski miliarder, który chętnie wrzuci parę miedziaków do skarbonki.
  • Re: Złe info Autor: ~student [93.105.176.*]
    Poczekamy na zmianę ,wtedy będzie lepiej,jak można być takim prymitywnym ,nie zależy im na chorych,brata też zwolnili z instytutu kardiologii
  • Re: Złe info Autor: ~Moonwalker [192.111.128.*]
    Jestem tu od tej poodbity w coovida i powiem tak. Szu jest wspaniałym reżyserem ale rynek jest sprawiedliwy i więcej lądowania na księżycu nie kupi.
  • Re: Złe info Autor: ~kertz [213.76.133.*]
    Jestem dość długo na MOC. To jest biotech. Moim zdaniem nikt nie jest w stanie wycenić takich spólek . Przed transakcją z Galapagos kosztowała 20 zł po transakcji było i 80 zł. Pokazali, ze mają produkt którym moga zainteresować się giganci. Sam gram to 1:10. Nie uda się tracisz 1 bo spólka bankrutuje, robi emisje itd. Gdy się uda masz 10.
    Ale zgoda, ze od ubiegłego lata MOC to ciąg opowieści prezesa z mchu i paproci plus kabaret z Ocean.
  • Re: Złe info Autor: ~emeryt [83.26.196.*]
    MLozdi wybrali3 drode a tu lawina sie szykuje nie ma drogi
  • Re: Złe info Autor: ~Xyz [46.112.66.*]
    Zapraszam na ReadGene tam nikt bajek nie opowiada, rejestruje skutecznie nowe patenty w onkologii, zgłasza kolejne, ma rosnące przychody i zyski. Powolutku w swoim tempie w długoterminowym mocnym trendzie wzrostowym
  • Re: Złe info Autor: ~Bercik [77.83.42.*]
    Lepiej chyba tutaj być. Akcje nie objoł jeden podmiat. Coś musi być że ich przekonało.
  • Re: Złe info Autor: ~Xyz [46.112.66.*]
    Jestem tam i tutaj, tutaj bo jest jeden z najbogatszych polskich biznesmenów na ReadGene bo tam zaparkował 700 kg papieru Adamed i firma już sprzedaje to co opatentowała
[x]
MOLECURE 0,00% 7,63 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.