Przecież prognoza Włodka uchodziła na najbardziej negatywną na ten koniec roku. Ludzie pisali o 2 - 6 złotych :D. Miałem nadzieję, że chociaż ta najgorsza się sprawdzi, no ale teraz mam pewne wątpliwości...
Wg mnie cały czas jesteśmy w dobrym kanale i trendzie wzrostowym
Zastanawiam się czy Novina i jej zarząd mając akcje w zamrożeniu mógł je komuś pożyczyć a pożyczający je sprzedać po tym kursie?1
Może wiecie jak wyżej?
Tu sprzedają niecierpliwi, zresztą zobaczcie na jakim małym obrocie a wy już piszecie że zarząd hihihi. Umiejętnie zbijamy kurs, wystawiamy małe zlecenia na sprzedaż nikt nie kupuje, wystawiamy większe np 10 tys sztuk i ktoś zniechęcony sprzedaje taniej i tak grosik do grosika niżej
Ile razy był krzyk że spada i że padaka? A potem wybicie zawsze jest. Zawsze kupuję spokojnie w dołku i spokojnie na górce schodzi. Kwestia trafienia w dołek. Te kilkanaście tysięcy poniżej 1,15 nie powoduje że dołek jest poniżej. I ogólnie uważam że tak naprawdę prawdziwy handel na novinie jest już w okolicach 1,4zł i w górę. To co dzieje się w tej chwili poniżej na obecnych poziomach jest już tylko przerwą w handlu. A obecnie jest lipa na całej giełdzie więc Janusze mają nadzieję że na spółkach głównego nurtu coś zarobią, ale jak to Janusze tu stracą i tam stracą.