• Zaraz info wpadnie Autor: ~Karol [5.173.190.*]
    Mały impuls i jest +30%
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~aro [5.173.19.*]
    Ale pod co mają być wzrosty
    Kurs trzymają a jak ktoś zacznie kupować to go tradycyjnie zasypią
    Mają czas k nasze pieniądze
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~Ben [83.23.126.*]
    Dzisiaj zaliczone podwójne dno. Kończymy na plusie. Od poniedziałku solidne wzrosty
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~ptyś [83.144.79.*]
    Dnia 2024-11-29 o godz. 10:30 ~Ben napisał(a):
    > Dzisiaj zaliczone podwójne dno. Kończymy na plusie. Od poniedziałku solidne wzrosty

Autor: ~Ben [83.23.126.*] 2024-11-29 10:30
    Opublikowano przy kursie:  1,14 zł , zmiana od tamtej pory: -2,46%

Kolejny pszenno-buraczany wieśniacko-ludowy jasnowidz z trafnością przewidywań na poziomie 0,0%
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~MasterP [89.77.131.*]
    Ja już tutaj od maja majątek zarobiłem. Te wystrzały są zdumiewające. Nie wspominam nawet o zeszłym roku. Spółka nr 1 dla mnie bez dwóch zdań
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~WlodekzGdyni [15.220.65.*]
    Przecież tu żadne info nie ma wpływu na kurs. Sprawdźcie kilka miesięcy wstecz...
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~Golas [37.47.126.*]
    Włodek gdzie te twoje 1,50 zł ? Mówiłeś że w grudniu będzie, w poniedziałek będzie rakieta ??
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~ojo [91.216.213.*]
    Przecież prognoza Włodka uchodziła na najbardziej negatywną na ten koniec roku. Ludzie pisali o 2 - 6 złotych :D. Miałem nadzieję, że chociaż ta najgorsza się sprawdzi, no ale teraz mam pewne wątpliwości...
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~aro [5.173.144.*]
    Wg mnie cały czas jesteśmy w dobrym kanale i trendzie wzrostowym
    Zastanawiam się czy Novina i jej zarząd mając akcje w zamrożeniu mógł je komuś pożyczyć a pożyczający je sprzedać po tym kursie?1
    Może wiecie jak wyżej?
    Tu sprzedają niecierpliwi, zresztą zobaczcie na jakim małym obrocie a wy już piszecie że zarząd hihihi. Umiejętnie zbijamy kurs, wystawiamy małe zlecenia na sprzedaż nikt nie kupuje, wystawiamy większe np 10 tys sztuk i ktoś zniechęcony sprzedaje taniej i tak grosik do grosika niżej
    W tamtym roku coś tam skupili w grudniu zobaczymy jak będzie w tym roku
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~MasterP [89.77.131.*]
    Ile razy był krzyk że spada i że padaka? A potem wybicie zawsze jest. Zawsze kupuję spokojnie w dołku i spokojnie na górce schodzi. Kwestia trafienia w dołek. Te kilkanaście tysięcy poniżej 1,15 nie powoduje że dołek jest poniżej. I ogólnie uważam że tak naprawdę prawdziwy handel na novinie jest już w okolicach 1,4zł i w górę. To co dzieje się w tej chwili poniżej na obecnych poziomach jest już tylko przerwą w handlu. A obecnie jest lipa na całej giełdzie więc Janusze mają nadzieję że na spółkach głównego nurtu coś zarobią, ale jak to Janusze tu stracą i tam stracą.
  • Re: Zaraz info wpadnie Autor: ~WlodekzGdyni [15.220.65.*]
    Dnia 2024-11-29 o godz. 17:05 ~Golas napisał(a):
    > Włodek gdzie te twoje 1,50 zł ? Mówiłeś że w grudniu będzie, w poniedziałek będzie rakieta ??

Golas, jak kupisz nowe okulary i spojrzysz ponownie na kalendarz to się przekonasz że grudzień się dopiero zaczął.
[x]
NOVINA -0,47% 0,63 2026-01-07 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.