• Czy ja dobrze widzę prawie 16 mln straty za Q3 Autor: ~Kamil [188.146.249.*]
    Podobno zlecenia odrzucali bo tyle ich mieli. Masakra, dzisiaj wodospad. To pilnie potrzebuje restrukturyzacji
  • Re: Czy ja dobrze widzę prawie 16 mln straty za Q3 Autor: ~Taki_jeden [92.55.226.*]
    Zdaje się, że źle widzisz. 22 mln straty w Q3 jeśli patrzyć na skonsolidowany.
  • Re: Czy ja dobrze widzę prawie 16 mln straty za Q3 Autor: ~Kamil [188.146.249.*]
    Tak , źle spojrzałem
  • Re: Czy ja dobrze widzę prawie 16 mln straty za Q3 Autor: ~dd [193.93.205.*]
    oj tam czepiacie się wyniki są dobre tylko źle patrzycie;-)
    zaraz ktoś wytłumaczy dlaczego jest to świetny wynik i dlaczego jest tak dobrze skoro źle;-)
    swoją drogą to fenomen z tej spółki że jeszcze trzyma taką wycenę po tylu lataach mydlenia oczu
  • Re: Czy ja dobrze widzę prawie 16 mln straty za Q3 Autor: ~Jan [149.102.244.*]
    środki pieniężne 1,9 mln przecież to nawet na wypłaty nie wystarczy. Skąd taka strata w samym Q3? Przecież ta strata to ponad połowa przychodu. Na linkedin ludzie piszą im by uregulowali swoje zobowiązania. Najlepsze z tym że pod koniec sierpnia podtrzymali przychód 400 mln i Ebitda 80 mln, a jest 113 i 3 mln. Teraz celowo przesunęli tragiczny raport, ciekawe dlaczego?
  • Re: Czy ja dobrze widzę prawie 16 mln straty za Q3 Autor: ~dejw [78.9.100.*]
    Wywaliłem dzisiaj ostatnią partię papiera, jaka mi jeszcze została. To był chyba ostatni mój przypadek inwestowania w "innowacyjną", polską spółkę. Jakoś dziwnie zawsze kończy się tak samo.

Już kiedyś to pisałem, ale wszystko co się dzieje w tej spółce bardzo przypomina mi to co kiedyś było w Ekoexport. Wielkie plany, z których nic nie wyszło, kasa utopiona w nietrafionych inwestycjach, kłamstwa zarządu, ukrywanie negatywnych wydarzeń. "Staramy się", "liczymy na", "zakładamy, że" itd itp., a straty coraz większe.

Jeśli ktoś się jeszcze nie ewakuował to lepiej niech to szybko rozważy, bo symptomów, że coś w tym przypadku pójdzie inaczej jakoś nie widać.

• Re: Czy ja dobrze widzę prawie 16 mln straty za Q3 Autor: ~corobićjakżyć [128.1.186.*]
    No fakt, że wygląda to żałośnie. Ale hale wywalili całkiem sporą więc może coś będą w niej robić. Jak nie cuda na kiju to chociaż fermę drobiu mogą tam założyć. Popyt na jajka jest spory a przed świętami wielkanocnymi to faktycznie nawet "przewyższa podaż". Może być z tego zysk albo przynajmniej mniejsza strata.
[x]
MLSYSTEM 0,49% 16,28 2025-09-23 17:02:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.